Welkom bij Bellin Color

Over ons


Ons bedrijf Bellin Color houdt zich bezig met vloerbedekkingen, in het bijzonder parket. Wij zijn ook gespecialiseerd in schilderwerk, of het nu voor de verfrissing van uw kamers is of voor de renovatie van de gevel. We zijn enkel actief in Brussel.

Bel ons voor verschillende diensten

Vloeren

We hebben een grote keuze aan vloerbedekkingen voor u beschikbaar. Wij adviseren u volgens de sfeer die u in de ruimte wilt brengen maar ook volgens het nut van deze ruimte. Sommige coatings zijn niet geschikt voor natte ruimtes, zoals bijvoorbeeld massieve parketvloeren. Wij adviseren u meer over tegels die vochtbestendig en zeer onderhoudsvriendelijk zijn of linoleum dat ook zeer goed bestand is tegen water en na verloop van tijd duurzaam zal zijn. De keuze voor parket is meer geschikt voor woon- en slaapkamers. Afhankelijk van uw budget kan uw keuze stoppen op massief parket, laminaat of zwevend. Het parket brengt een warme sfeer in de ruimte, zowel visueel als tastbaar. Het is perfect voor geluidsisolatie. Ons ervaren team zal u kunnen begeleiden bij uw keuzes. Ons doel is om aan uw wensen te voldoen door esthetiek, comfort en duurzaamheid van uw vloeren te combineren.

Schilderwerk

Het markeren van een kamer gaat door de verfraaiing van de muren. Deze stap is vaak de laatste voor het inrichten van een kamer en mag niet over het hoofd worden gezien. Het schilderen van muren en plafonds vereist vakmanschap. Het is belangrijk dat er geen afbakening zichtbaar is en hoe groter het oppervlak, hoe moeilijker het is als je de ervaring niet hebt. Ons team van schilders en decorateurs zijn experts op dit gebied. Hun snelheid van handelen stelt hen in staat om onberispelijk werk te leveren. U kunt uw plafonds of muren observeren zonder gebreken te zoeken. We kennen allemaal vrienden die er spijt van hadden deze taak zelf te hebben gedaan voor een teleurstellend resultaat. In dit geval is het een verspilling van tijd en geld. Het is dus beter om een professional in te schakelen. Wij zijn ook betrokken bij de renovatie van uw gevels inclusief reiniging, voorbereiding en het aanbrengen van de verf van uw keuze.

Neem contact met ons op en ontvang binnen 48 uur een antwoord

Aarzel niet om ons te schrijven voor meer informatie als u dat wenst. Als u uw vloerbedekking wilt wijzigen of schilderwerken wilt uitvoeren in de regio Brussel, laat het ons dan via een bericht weten en wij nemen binnen 48 uur contact met u op om een afspraak te maken en u een vrijblijvende offerte aan te bieden. Wij komen bij u thuis om de omvang van de werkzaamheden goed in te schatten.


Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 3 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf is meer dan 3 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Regio ' s van de activiteit




Adres
Bellin Color
Rue de l'ancre 10 boite 1
1120 Neder-Over-Heembeek, België
BTW: 0650.623.837
Openingsuren
  • Maandag: 09:00 - 17:00
  • Dinsdag: 09:00 - 17:00
  • Woensdag: 09:00 - 17:00
  • Donderdag: 09:00 - 17:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .