Welkom bij Atrios

Over ons


Is de tijd rijp om je badkamer een grondige opknapbeurt te geven? Dan ben je bij Atrios zeker en vast aan het juiste adres! Onze firma is namelijk gespecialiseerd in de renovatie van badkamers en alles wat daarbij komt kijken. We zijn gelegen in Zwevegem en bedienen de regio’s Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen.

Door de jaren heen zijn we een vaste waarde geworden in de wereld van badkamerrenovaties, wat van ons de ideale partner maakt om mee in zee te gaan.

De tevredenheid van onze klanten is een zaak die we hoog in het vaandel dragen. Omwille van die reden werken wij uitsluitend met personeel dat de juiste scholing genoten heeft.

Verder moeten ze een beroep kunnen doen op een minimum aan ervaring. Op gepaste momenten volgen we een bijscholing zodat we steeds mee zijn met de nieuwste ontwikkelingen op de markt.

Wij proberen te allen tijde ons cliënteel op een snelle en efficiënte manier uit de nood helpen. Onze voornaamste doelstelling is om al onze klanten voor lange termijn aan ons te binden.

Zou je graag verdere info willen vernemen vooraleer je de knoop doorhakt om de samenwerking met ons aan te gaan?

Twijfel dan zeker niet om contact met ons te nemen en aanvraag te doen voor een gratis offerte. Onze werknemers staan steeds met raad en daad paraat om jouw persoonlijke wensen en noden optimaal te kunnen vervullen.


Verdiensten


Meer dan 1 jaar klant

Meer dan 1 jaar klant

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


Je badkamer is ongetwijfeld een van de plaatsen in huis waar je het meeste tijd doorbrengt. En zeg nu zelf, het zou dan ook zonde zijn als het niet aangenaam vertoeven is op deze plek.

Daarom maken wij van Atrios er een prioriteit van om je er goed te laten voelen. Wij nemen het totaalplaatje voor onze rekening en bezorgen jou een volledig nieuwe badkamer die tot in de puntjes afgewerkt is.

Onder het totaalplaatje mag je volgende zaken rekenen: plaatsing van toestellen (zoals douche, lavabo, toilet, bad, etc.), pleisterwerken, verfwerken, tegelwerken, elektriciteit en loodgieterij .

Voor onze werken maken we keer op keer gebruik van materialen van de best mogelijke kwaliteit, die geplaatst worden door mensen die perfect weten waar ze mee bezig zijn.

Activiteiten


Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
Atrios
Portugallaan 8 
B-8550 Zwevegem, Belgium
BTW: BE.0474.139.265
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.