Welkom bij Anisay

Over ons


Bent u op zoek naar een aannemer dat gespecialiseerd is in schilderwerken? Algemene Schilder (A-Z) en Decoratie werken Schilderwerken Anisay staat voor kwaliteit en vakmanschap.Al onze projecten worden met de uiterste zorg uitgevoerd en tot in de puntjes afgewerkt.…Maat werk Ons Vak.Bij Anisay bent u zeker op het goede adres.Aarzel niet om ons te contacteren. A-Z interieur-afwerking ANiSAY BVBA


Verdiensten


Dit bedrijf is nieuw op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf is nieuw op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Specialisatie


Wij beschikken over een ruime ervaring in binnen en buiten schilderwerken.Gevel,deuren,ramen,kozijnen,spuiten,spuitkurk,kalein, trappen,hout,vernise,antiek,decoratie,lakken,metaalverven,van A-Z alle schilder werken bijeen kan u bij ons terecht .Dit word met kwaliteit en natuurlijke verf gedaan op een professionele  afwerking.

           Waarvoor kunt u terecht bij Anisay bvba

                 A-Z iNTERIEUR AFWERKING ? 

Wij geven uw interieur een nieuwe look dankzij onze schilderwerken. Denk bijvoorbeeld aan het verfen van de muren en het plafond van uw traphal, woonkamer, slaapkamer of keuken…We voeren schilderwerken uit op gevels, ramen en etalageramen. We schilderen ook lijnen op parkings en zijn gespecialiseerd in het kalleien van gevels. Heeft u nog een ander project uit te voeren? Dan komen we graag bij u langs en maken we vrijblijvend een offerte op maat. We zijn gevestigd in As, maar zijn actief in heel België.

Activiteiten


Actief in


Created with Raphaël 2.1.0

Certificaten / Awards


 Voll veiligheid voor operasioneel leidinggevenden VCA.Individuele beroepsopleiding bouw.Verworven competenties beroepsopleiding bouw

Referenties


Wij hebben zeer sterke referenties .Binnen en buiten schilderwerken .Wij werken met sterke bedrijven .Al ons afwerkingen zijn door ANISAY gemaakt  .   www.interieur-afwerking.be Gelieve onze website te bezichtigen.

Facebook en instagram terug te vinden
Adres
Anisay
Berkenstraat 81 
B-3665 As, Belgium
BTW: BE0749924024
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.