Welkom bij All-Connects

Over ons


All-Connects biedt jou dé oplossing om je mobiele medewerkers, voertuigen en materialen te beheren en op te volgen aan de hand van één handige applicatie. We leggen ons toe op track & trace, fleet management en tijdregistratie. Met meer dan 15 jaar ervaring zorgen we ervoor dat de tools die jij nodig hebt snel operationeel zijn.

Track & trace, fleet management en tijdregistratie zijn hoogtechnologische sectoren. Daarom scholen we ons bij All-Connects constant bij. Door de laatste trends te volgen combineren ze hun ervaring met de nieuwste technieken. Op die manier bieden we steeds de beste service aan, en dat aan een eerlijke prijs!

Bij All-Connects staan we voor volledige en kwaliteitsvolle service. Vanaf het eerste contact helpen we jou bij jouw project, luisteren we naar jouw behoeften en maken we gerichte aanbevelingen. All-Connects staat garant voor goede voorbereiding, kwaliteitsvolle bouw, vakkundige installatie en praktische begeleiding van de door jou gewenste oplossing. Op basis van alle informatie werken we een gratis en vrijblijvende offerte uit op jouw maat! 

All-Connects is een familiebedrijf met sterke roots in Vlaanderen. We zetten er dus op in om bewust software in België te ontwikkelen en deze af te stemmen op de Belgische wetgeving per sector. We zetten in op lange termijnrelaties, daarom kiezen we resoluut voor transparante samenwerken en delen we onze vakkennis met onze partners.

Indien je op zoek bent naar expert in track & trace, fleet management en tijdregistratie, dan ben je bij ons alvast aan het juiste adres. Twijfel niet en vraag hier jouw gratis en vrijblijvende offerte aan!


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Bobex gebruikers geven de hoogste kwaliteitsscore aan dit bedrijf.

Bobex gebruikers geven de hoogste kwaliteitsscore aan dit bedrijf.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft een gemiddelde activiteitsgraad op Bobex.

Dit bedrijf heeft een gemiddelde activiteitsgraad op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Specialisatie


Wij bieden op maat gemaakte oplossingen voor: privé-weggebruik, professioneel weggebruik, openbare diensten, de bouwsector, de transportsector en de landbouwsector. Je kan bij ons terecht voor:

Track & trace systemen

Met ons track & trace systeem weet je steeds waar je vertegenwoordigers zich bevinden. Zo bezit je meteen de informatie over gepresteerde werkuren en rijgedrag van je werknemers. Daarnaast kan veel efficiënter gepland worden dankzij de automatische realtime locatieverzeding van de bestelwagens die zich op de baan bevinden.

Fleet Management systemen

Het is natuurlijk essentieel dat jouw wagens hun onderhoud niet missen of dat je weet hoeveel brandstof jouw wagenpark verbruikt en operationeel goed draait. Dat kan perfect met ons fleet management systeem.

TT Alarms & Alerts (satellietbeveiliging)

Bescherm jouw materiaal op de bouwwerf alsook opleggers die op de openbare weg geparkeerd staan van dieven met onze alarmsystemen. Onze systemen maken het ook mogelijk om gestolen voertuigen of materiaal toch te recupereren wanneer een diefstal heeft plaatsgevonden.

Asset Management

We moeten vandaag mee met onze tijd. Al jouw bedrijfsapparaten met elkaar laten communiceren biedt enorm veel voordelen. Zo ken je de realtime status of locatie van jouw materieel en werknemers, en kun je jouw waardevolle investeringen steeds traceren.

Activiteitenregistratie

Om te weten hoelang een voertuig heeft stilgestaan of hoeveel tijd nodig was om een lading in te laden in een vrachtwagen kan je rekenen op onze activiteitenregistratiesystemen. Zo krijg je een perfect beeld van de gemiddelde stilstand van jouw wagenpark en van de reëel gespendeerde werktijd.

Werfregistratie, Aanwezigheidregistratie & Checkinatwork

Wij zorgen voor een kostefficiënt systeem voor de verplichte bouwwerfregistratie, helpen je met het beperken van het extra papierwerk van deze verplichte registratie veroorzaakt en ondersteunen je bij het spoedig overmaken van correcte data aan de RSZ.

Identificatie van bestuurders

Achterhaal snel wie met welk voertuig op welk moment reed. Zo kan je bestuurders die veel snelheidsboetes ontvangen of onveilig rijden makkelijk identificeren. Daarnaast bezorgen onze systemen je statistieken over brandstofverbruik, bandenwissels en onderhoud.

Brandstofverbruik app ECO Drive Rijstijlanalyse ECO Drive

Bespaar snel en makkelijk kosten op het brandstofgebruik door bestuurders aan te zetten om zuiniger te rijden met onze app. Zo zie je ook meteen welke voertuigen hogere kosten veroorzaken.

Event Tracking & Verhuur

Ook voor evenementen hebben we op maat gemaakte oplossingen in huis. Zo kunnen supporters hun favoriete atleet volgen, kan je bij het touren thuisblijvers op de hoogte houden of kun je verschillende teams tracken tijdens een bedrijfsevent.

Geofencing software

Met geofencing zorg je ervoor dat jouw chauffeurs binnen een geografische zone blijven of zich binnen bepaalde zones aan de maximumsnelheid houden. Bovendien kan je jouw klanten met dergelijk systeem verwittigen wanneer jouw chauffeur bijna arriveert.

AGR GPS

Wij bezorgen jou de meest kost-efficiënte AGR-GPS. Moet jouw toestel tegen een stootje kunnen en in alle omstandigheden blijven werken? Geen probleem!

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0

Beoordelingen 

Soesie  M .

17/01/2020    Pelt


Project : Track/trace voor een zaak te Pelt
Beoordeling : Vlotte communicatie, duidelijk, altijd bereikbaar voor vragen, adviseur denkt mee, out of...
(Lees verder)
Adres
All-Connects
Satenrozen 3 
B-2550 Kontich, Belgium
BTW: 0477.167.546
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.