Welkom bij AG Ecoplan

Over ons


FairPay is een onafhankelijke aanbieder van elektronische betaaldiensten in België. Wij bedienen onze klanten met transactie-diensten, het leasen, kopen of verhuren van zowel mobiele als vaste betaalterminals en de verwerking van deze transacties, inclusief de rapportages. Recentelijk hebben we onze eigen, nieuwe line-up betaalterminals op de markt gebracht.

Deze betaalterminals kenmerken zich door hun innovatieve eigenschappen, zoals NFC- WiFi & GRPS- ondersteuning en gebruiksgemak, zodat u altijd veilig en gemakkelijk kunt betalen. Dit alles aan de goedkoopste tarieven te vinden op de Belgische markt!

Twijfel dus niet langer en vraag hier een gratis en vrijblijvende offerte aan!


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


Tegenwoordig is bancontact overal bruikbaar, waar u ook bent of wat u ook doet. Hebt u misschien een eigen winkel, restaurant, café of hotel? Gaat u misschien met uw eigen producten of diensten bij klanten thuis?

Betaalterminals bieden u de perfecte oplossing om uw klanten overal veilig en efficiënt te laten betalen. Welke voordelen zijn verbonden aan het gebruik van een betaalterminal?

 • U zal altijd verzekerd zijn van de betaling, want in het geval dat de klant te weinig saldo heeft of een foute code intikt, dan gaat de transactie simpelweg niet door en krijgt u hier ook een melding van. Als de betaling aanvaard is, dan zal het geld ook meteen op uw rekening komen te staan.
 • Het systeem is snel en veilig, en u zal minder met cash moeten werken!
 • U zal het geld meteen op uw rekening zien verschijnen.
 • Als bedrijf moet u via een licentiecontract eerst akkoord gaan en voldoen aan de algemene voorwaarden. Enkel dan krijgt u toegang tot het betaalschema.
 • Het maximaal bedrag dat u per transactie mag betalen ligt redelijk hoog met €5000.
 • Klanten hebben een stijgende interesse in het betalen met een betaalterminal. Voor hen biedt het meer comfort en het betaalproces verloopt sneller dan met cash geld. 80% verkiest zelfs een betaling met een betaalterminal boven het betalen met cash.
 • Klanten betalen a.d.h.v. een betaalterminal hogere bedragen dan met cash, want het verlaagt de drempel bij de klant. Dit is dus enkel goed nieuws voor uw bedrijf!

Weet u niet of u een betaalterminal moet kopen of huren? Weet u niet welke formule het beste bij uw bedrijf en/of situatie past? De specialisten van AG Ecoplan staan u bij, zodat u deze keuze niet in uw eentje moet maken.

Kopen blijft altijd een grotere investering dan er één huren, maar in het geval u veel transacties doet, kan het op lange termijn wel eens voordeliger zijn. Anderzijds moet u bij een aankoop ook altijd rekening houden met de onvermijdelijke en bijkomende abonnements-, transactie- en activatiekosten.

Zoals u ondertussen wel al weet, kan de aanschaf van één of meerdere betaalterminals voordelig zijn voor uw bedrijf. AG Ecoplan is dan ook de beste partner om aan dit avontuur te beginnen. Bij hen kan u rekenen op een topkwaliteit en een goede service.

Vraag hier onmiddellijk een gratis en vrijblijvende offerte aan!

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
AG Ecoplan
Sterrebeeksesteenweg 99/1 
B-3078 Everberg, Belgium
BTW: BE0848.885.107
Contacteer ons
Openingsuren
 • maandag: 09:00 - 17:00
 • dinsdag: 09:00 - 17:00
 • woensdag: 09:00 - 17:00
 • donderdag: 09:00 - 17:00
 • vrijdag 09:00 - 17:00
 • zaterdag Gesloten
 • zondag Gesloten
 • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.