Welkom bij Adviesbureau Pauwels

Over ons


Wij zijn Adviesbureau Pauwels, úw referentie voor spouwmuurisolatie. Op uw vraag komen wij graag bij u langs om u te adviseren over de isolatie van uw spouwen, daken, zoldervloeren en (kruip)kelders. Onze onafhankelijkheid van bedrijven en materialen laat ons toe u de meest optimale oplossing te bezorgen!

We bekijken samen uw situatie en brengen alle factoren in kaart zodat we tot de optimale oplossing komen. Na onze vaststellingen en een evaluatie van de staat van uw gebouw gaan we over tot de uitvoering van de werken door de juiste bedrijven te contacteren. Aangezien wij enkel met gecertificeerde materiaalleveranciers samenwerken, is de kwaliteit van ons werk altijd gegarandeerd.

Met ons hoofdkantoor gelegen in Maastricht, Nederland leveren we ook op maat gemaakt advies voor klanten in België en houden de Vlaamse wetgeving zeker bij. Woont u in Belgisch Limburg? Aarzel dan niet en vraag hier uw gratis en vrijblijvende offerte aan!


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan drie jaar actief op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf is al meer dan drie jaar actief op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


Waarom heeft u nood aan een onafhankelijk adviesbureau?

Onze onafhankelijkheid laat ons toe werkelijk alle oplossingen ten volle in acht te nemen, en u de meest optimale beslissing aan te raden. We zijn niet verbonden aan specifieke bedrijven of leveranciers noch aan bepaalde materiaalkeuzes. Uw krijgt onafhankelijk en zeer hoogwaardig advies om uw spouwmuur, dak, zoldervloer en kelder optimaal te isoleren.

Wat mag u van ons verwachten?

Degelijk advies vereist een goede analyse van uw situatie. We maken samen een afspraak en komen ter plekke om onze expertise met u te delen. Na een endoscopisch onderzoek en het in kaart brengen van alle specifieke factoren voor uw situatie, leveren we snel ons advies. Wij rekenen geen kosten aan voor het plaatsbezoek!

Om uw goede, snelle en op maat gemaakte service aan te bieden, beperken we ons werk in België tot Belgisch Limburg. Woont u in deze regio? Aarzel dan niet om met ons contact op te nemen.

Hoe garanderen wij kwaliteit?

In België werken we enkel met ATG gecertificeerde bedrijven. Zo heeft u alle garantie op een kwalitatief en tot in de puntjes afgewerkt eindresultaat. Bovendien zorgen wij door middel van onze aanpak voor de scherpste prijs mogelijk.

Kan ik bij het advies voor projecten ook rekenen op advies omtrent premies?

Natuurlijk! Wij volgen niet alleen de Nederlands maar ook de Vlaamse wetgeving nauwgezet op. U kan een premie ontvangen via uw netbeheerder, en daar vertellen we u graag meer over!

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
Adviesbureau Pauwels
Centaurenhof 24 
6215 Maastricht, Netherlands
BTW: NL 807204821B01
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.