Welkom bij AA TOTAL RENOVATIONS

Over ons


Met een renovatie ontwijkt u een grote berg kosten. Of het uw huidige huis of een nieuw aangekocht woning is, AA Total Renovations renoveert ieder soort woning. Met expertise op vlak van badkamers, keukens eb trappen, kan u met veel renovatie plannen bij ons terecht. Onze naam zeg genoeg, wij renoveren de totale woning als u dat wenst.


Verdiensten


Meer dan 1 jaar klant

Meer dan 1 jaar klant

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Specialisatie


Badkamerrenovatie

Bent u uw huidige badkamer al beu of heeft u net een woning gekocht waarvan de badkamer wat ouderwets is? Heeft u al gedacht aan een nieuwe badkamer, maar blijkt het dan na enkele offertes dat u niet het budget heeft voor een gloednieuwe badkamer? Misschien moet u dan maar eens nadenken over een badkamerrenovatie.

Een badkamerrenovatie heeft een tal van voordelen. Zoals dat u binnen budget blijft. Bij een badkamerrenovatie gaat men niet de hele badkamer veranderen. Enkel wat er nodig verandert moet worden om u uw droombadkamer te geven. Hiermee bespaart u heel wat geld uit. Maar er zal ook minder breek- en sloopwerk nodig zijn. Wat ook een pluspunt is. Hierbij bespaart u op afval en werkuren van de werklui.

Zo gaat men bij een badkamer vooral zien of alle leidingen in orde zijn. Wanneer deze niet in orde zijn moet men helaas deze uitbreken en vervangen. Maar als deze wel in goede staat zijn, kan u zelfs eventueel de indeling aanpassen van uw sanitair.

Keukenrenovatie

Ook bij een keukenrenovatie kan u mogelijk heel wat geld besparen. U kan zich hierbij focussen om de schrijnwerkerij aan te passen. Nieuwe kasten, of zelfs een kookeiland? Keukens zijn al wat moeilijker om te renoveren.

Hier moet zowel naar de afvoerleidingen, als de elektriciteit als de gasleiding als u een vuur op gas heeft. Deze moeten allemaal in top conditie zijn, vooraleer er nieuwe apparaten of zelfs een nieuw fornuis komt.

Daarnaast kan men bijvoorbeeld een nieuwe vloer leggen. Of misschien een likje verf tegen de muur? In een keuken moet men natuurlijk oppassen met kleuren. Zo zullen warme zonnige kleuren uw keuken helemaal opvrolijken. Licht kleuren maken een kleine keuken groter, en donkere kleuren maken een grote keuken wat kleiner en gezelliger.

Trappen

Een trap is vanzelfsprekend hetgeen uw verdiep toegang biedt. Maar er kan heel wat misgaan op een slechte trap. Wij bieden trappen in kwaliteitsmaterialen met een stevige leuning. Zo vindt u trappen in iedere stijl. Uw trap moet natuurlijk in uw interieur passen. Maar zeker een afspraak om te zien of wij u een trap naar uw wensen kunnen leveren.

Adres
AA TOTAL RENOVATIONS
Kleuterweg 44 
B-3550 Heusden-Zolder, Belgium
BTW: BE0746804483
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.