Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Vergelijk offertes voor tankkaartStuur gratis een aanvraag voor tankkaart
Ontvang snel offertes van de beste leveranciers
 

Tankkaart:

 ontvang snel offertes, gratis en vrijblijvend!
* 1. Hoeveel tankkaarten wenst u?


* 2. In welke regio's wenst u uw tankkaarten te gebruiken?

* 3. Heeft u reeds tankkaarten?Bijkomende informatie
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Wenst u ook (geheel vrijblijvend) informatie te ontvangen over:

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!Voornaam
Achternaam
E-mail
Telefoon (GSM)
U bent...
Straat en Nr.
Postcode
Plaats
Land
Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
 

Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.
 

Een tankkaart biedt een aantal voordelen. U bespaart veel tijd op uw administratie wanneer u brandstofkaarten overweegt. Brandstofverbruik beheren wordt kinderspel. U kunt alle gegevens online beheren: Tankbeurten, facturen en kaarten. Alle gegevens zijn makkelijk te raadplegen. U kunt dus gemakkelijk het brandstofverbruik opvolgen, kaarten toewijzen en zelfs kaarten blokkeren bij verlies of diefstal.


Offerteaanvraag voor tankkaarten

Beheert u een wagenpark van meer dan 10 voertuigen? Zelfs met minder dan 10 voertuigen is een brandstofkaart het overwegen waard. Het is zeker een stap dichter om uw wagenpark op een groene manier te beheren. U krijgt meer inzicht op de brandstofkosten van uw medewerkers. Daarnaast krijgt u uitstel van betaling. U betaalt slechts volgens de betalingsregels die afgesproken zijn in het contract.

Bent u op zoek naar tankkaarten voor uw medewerkers? Ontvang hier gratis advies voor tankkaarten. Vul hierboven een aanvraag in, dan zorgen wij ervoor dat u een voorstel op maat krijgt. Deze offertedienst is vrijblijvend.Ontvang snel meerdere gratis offertes: TankkaartRegioOfferte aanvraagBeschrijving
Oost-Vlaanderen Tankkaart voor een bedrijf in Kruishoutem In totaal 9 tandkaarten voor een 8-tal vertegenwoordigers op de baan. Bijna uitsluitend dieselwagens, mogelijk ťťn benzinewagen. We zijn actief over heel de Benelux en hebben een verbruik tussen de 35.000 en de 40.000 l per maand.
Vlaams Brabant tankkaarrt voor een bedrijf in Leefdaal Graag een tankkaart voor een beginnende bedrijf. We starten 5 december . Dit is een bvba met 1 diesel personenwagen; vooral in vlaams brabant.
Antwerpen Tankkaart voor een bedrijf in Brasschaat Ik zoek een offerte voor 17 tankkaarten voor bestelwagens. Nu gebruiken we enkel gulf tankkaarten.
Antwerpen Tankkaart voor een bedrijf in Pulle Ik zoek een offerte voor een tankkaart voor twee Voertuigen +- 3000-500l per jaar, diesel en minder mate benzine voor een Motor . Dit is voor een motor een bestelwagen .
Antwerpen Tankkaart voor een bedrijf in Westmalle Ik zoek een offerte voor een tankkaart voor 4 voertuigen, elk een tankkaart. 2 personenwagens, een bestelwagen en een tweede bestelwagen die we gaan bijkopen. Gebruik van zowel diesel als benzine. Vooral actief in provincie Antwerpen en deels Limburg.
Zoektermen:

Bedrijfskaart  ,  Brandstofkaart  ,  Capscard  ,  Dieselkaart  ,  Esso card  ,  Fleet tankkaart  ,  Fleetpass kaart  ,  Goedkoper tanken  ,  Lukoil kaart  ,  Network fuel card  ,  Octa+ card  ,  Q8 tankkaart  ,  Shell kaart  ,  Tankkaart aanvragen  ,  Tanknetwerk  ,  Tankstations  ,  Texaco tankkaart  ,  Total tankkaart  ,  Xximo tankkaart

Voorbeeld leveranciers:
tankkaart

offerte_tankkaart
+500 Getuigenissen!

"Goed systeem om klanten met meerdere leveranciers in contact te brengen."

V. Notterman

"Ben zeker tevreden over bobex, doen zeer zeker hun best voor de aanvragers en de leveranciers. ..."

B. Hartman


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.