Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Offerteaanvraag database: Ontvang snel meerdere gratis offertesOfferteaanvraag database-adressenbestand

Ontvang nu meerdere offertes: AdressenbestandOfferte aanvragen-adressenbestand

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Adressenbestand
West-Vlaanderen
Adressenbestand te Oostrozebeke
Wij zijn opzoek naar een adressenbestand met als doelgroep volwassenen tussen de 48 tot 58 jaar. De bedoeling is dat we vastgoed in Spanje verkopen en het is voornamelijk voor in Vlaanderen.
Adressenbestand
Oost-Vlaanderen
Adressenbestand voor in de regio Deurle
Leeftijd: tussen 30 en 60 jaar/Hoog geschoold/Grondgebied BelgiŽ of Benelux/vooral vrouwen/ interesse in design, interieur en mode accessoires Wij zijn een webshop van decoratie, design, acc. Voor een mailing te doen.
Adressenbestand
Antwerpen
Database voor een bedrijf te regio Puurs
We wensen een adrsssenbestand, te kopen/huren hangt van de prijs. Liefst contactgegeven van de zaakvoerder en of de manager. Voor gegevens Denemaken, Nederland, Duitsland en Belgie.
Adressenbestand
Geen regioofferte voor adressenbestanden voor een marketingbedrijf
Beste, wij zoeken een database uit de Benelux met een turnover van meer dan 50 miljoen. Retail travel assurances en farma sector. email adressen als telefoonnummers. functie en aanspreektitel. liefst ecommerce verantwoordelijk.
Adressenbestand
Oost-Vlaanderen
Adressenbestand voor een bedrijf in Mullem
Eind maart begin april houden we een megaverkoop van fietsen. Dit zal dit jaar de enigste zijn omdat wij uit onze depot moeten verhuizen. Om zoveel mogelijk klanten uit te nodigen hadden we graag e-mailadressen gehad van particulieren uit Oost- en West-Vlaanderen, Henegouwen en Vlaams-Brabant. Dit mogen zowel Franstalige als Nederlandstalige particulieren zijn.
Aankoop of huur van database
Limburg
Database met e-mailadressen
E-mailadressen die juist getrieerd zijn op aantal werknemers, bedrijfsactiviteit, verantwoordelijke persoon, lokatie voor B2B. Adressen in BelgiŽ, Noord Frankrijk en Duitsland (Ruhrgebied).
Aankoop of huur van database
Oost-Vlaanderen
Database van particuliere voor een juwelenwinkel in Oost-Vlaanderen
Ik zoek adressen van zelfstandigen, kaderleden, vrije beroepen, enz... Graag had ik een offerte ontvangen over de jaarlijkse huurprijs en de aankoopprijs. Houdt huren in dat de database ook geregeld word Upgedated?
Aankoop of huur van database
Oost-Vlaanderen
Database aankopen voor een bedrijf in Oost-Vlaanderen.
Ik wil graag een offerte van een database te gebruiken om nieuwe artikelen te aanbieden aan bedrijven. Wat gaat het me kosten als ik een database wil aankopen? Graag een offerte.
Adressenbestand
Brussel
Adressenbestand voor een bedrijf in Brussel.
We zijn op zoek naar een adressenbestand van alle patrimoniumvennootschappen in BelgiŽ. Kunnen wij bij uw diensten een dergelijk bestand bekomen? Gelieve ons de voorwaarde door te mailen. Dank bij voorbaat.
Adressenbestand
Geen regioDatabse voor een bedrijf in Nederland.
Wij zijn een bedrijf gevestigd in Nederland en richten ons op de Belgische markt. Graag hadden we adressenbestanden van : Voetbal clubs uit de Jupiler Pro League Muziekevenementen Sauna & Wellness vakantieparken Dierentuinen Musea Pretparken Workshops/cursussen Beurzen Theater Circussen Outdoorparken (rafting, klimmen, paintball, kano etc.) Bedankt voor de offerte!
Aankoop of huur van database
West-Vlaanderen
Database aankopen voor een bedrijf in West-Vlaanderen.
Graag een offerte van aankoop database B2C. Database van bedrijven mag ook. Zolang hier geen of weinig adressen van ADhoc tussen staan. We hebben namelijk zelf een database en willen geen dubbele adressen ontvangen. Bedankt voor de offerte.
Adressenbestand
Antwerpen
Adressenbestand voor een bedrijf in Antwerpen.
We wensen een database aan te kopen van :Schoonheidssalons, nagelstudio's, zonnecentra. Over gans belgiŽ en in alle landstalen. Met contactpersoon, bedrijfsnaam, adres, telefoonnummer en mailadres. Bedankt voor de offerte.
Adressenbestand
Vlaams Brabant
Database huren voor een zelfstandige in Begijnendijk.
Ik wil graag een adressenbestand huren. De database bevat telefoonnummer, adres, geslacht en contactpersoon. Ik wil vooral particulieren met interesse voor financiŽle info. Bedankt voor de offerte!
Adressenbestand
Oost-Vlaanderen
Offerteaanvraag adressenbestand van huisartsen voor een bedrijf in Oost-Vlaanderen.
Ik ben op zoek naar e-mailadressen van huisartsen in Vlaanderen. Omdat huisartsen niet makkelijk telefonisch te bereiken zijn. Graag een offerte.
Adressenbestand
Oost-Vlaanderen
Offerteaanvraag databank van bedrijven Oost-Vlaanderen
In de provincie Oost-Vlaanderen zijn wij op zoek naar een database van restaurants, hotels, rusthuizen, ziekenhuizene en bakkers en beenhouwers.
Adressenbestand
Luik
Adressenbestand bouwaanvragen in 2011 en 2012
Wij zijn op zoek naar een adressenbestand van bouwaanvragen B2C regio Limburg. Hierbij wensen we alle afgeleveerde bouwvergunningen van 2011 & 2012 met de volgende gegevens: Werfadres, huidig verblijfadres, naam, datum van goedkeuring bouwaanvraag, telefoon, email adres.
Aankoop of huur van database
West-Vlaanderen
Database voor Brugse uitgeverij
Wij zijn op zoek naar een database voor logopedisten uit de regio West-Vlaanderen.
Aankoop of huur van database
Limburg
Databank van opkopers
Ik wens een gamma artikelen te verkopen, en daarvoor ben ik op zoek naar een databank van winkels die geschenkartikelen, curiosa, ... aanbieden, en het liefst van al nog naar opkopers van falingen edm.
Aankoop of huur van database
Limburg
Database van afgeleverde bouwvergunningen aan particulieren & bedrijven
Wij zijn op zoek naar een database met afgeleverde bouwvergunningen aan particulieren en bedrijven voor de provincie Limburg. Vlaams Brabant en Antwerpen. Bedankt.
Aankoop of huur van database
Limburg
Database bouwers en verbouwers over gans BelgiŽ
Graag de kostprijs voor een database van bouwers en verbouwers over gans BelgiŽ. Alvast bedankt.
Aankoop of huur van database
Antwerpen
Particulieren met aankoopintentie woning of appartement Antwerpen
Particulieren met aankoopintentie woning/ appartement in Groot Antwerpen: DG1: tweeverdieners met kids, 25-40j, sockl 3-5 DG2: beroepsactief, 30-50j, 3-6 soc klasse DG3: hogere sociale klasse, + 50j
Aankoop of huur van database
Limburg
B2C database afgeleverde bouwvergunningen
Graag ontvang ik een lijst van al de afgeleverde bouwvergunningen aan particulieren van de provincie Limburg. Bedankt.
Aankoop of huur van database
Brussel
Database van Belgische ziekenhuizen en rusthuizen
We zouden een database willen aankopen met de gegevens van alle Belgische ziekenhuizen en rusthuizen. We hebben voor een mailingactie de e-mailadressen nodig voor de ziekenhuizen van de Technische Directeur, Aankoopdirecteur, Hoofd Nursing, ICT verantwoordelijke en indien mogelijk Hoofd van de Spoedgevallendienst. Voor de rusthuizen hebben we de e-mailadressen nodig van de Directie en eventueel indien aanwezig Verantwoordelijke Technische Dienst. Graag een offerte hiervoor.
Aankoop of huur van database
Oost-Vlaanderen
Offerte voor B2C E maildatabase
Ik ben op zoek naar een B2C E maildatabase, regio Gent + alles rond Gent (straal van 10 km lijkt mij perfect).
Aankoop of huur van database
Andere regio's
Databank van potentiŽle kopers van een huis
Wij zijn momenteel bezig met het uitvoeren van een grootschalig marktonderzoek naar duurzaamheid in de woningmarkt. Het doel van het marktonderzoek is om erachter te komen of de consumenten hierop zitten te wachten en/of ze weten wat duurzaamheid inhoudt. Iedereen die in staat is om een huis te kopen (nu of in de toekomst). De consumenten moeten niet op dit moment op zoek zijn naar een huis.

Offerteaanvraag database

Een adressenbestand bemachtigen is een hele klus. U wilt natuurlijk genoeg prospects bereiken op een beperkte tijd. Maar hoe krijg je de juiste gegevens in een database zonder daar te veel geld voor te moeten neertellen. Wie een database zoekt kan lang blijven zoeken. Een zakelijke database met e-mailadressen van de marketingafdeling, een algemene B2B-database, een database met gegevens over recente bouwaanvragen of een bepaalde selectie van overheidsbedrijven. Er is heel wat mogelijk op het gebied van segmentatie.

Het effect verhogen van uw e-mailings met een goede email-databank zal een enorm effect hebben op uw verkoopscijfers. Een mailingbestand met adressen van managers geeft vaak een enorme boost maar vele databases zijn al lang niet meer up to date. Blijven uitsturen naar oude e-mailadressen zal niets opbengen. Wie wil prospecteren op een bepaald niveau moet over de juiste adressen beschikken.

Voor een call center is een gedetailleerde lijst met contactegegevens van verschillende prospects van belang. Cald calling is enkel mogelijk met een actuele en juiste lijst van gegevens. Alles hangt natuurlijk af van wat voor mensen je wilt bereiken. Omschrijf daarom goed naar wat voor gegevens je op zoek bent.

Afhankelijk van de kost per duizend emailadressen, adressen, telefoonnummers,... zal een goede database een aanwinst zijn voor uw bedrijf. Maar hoe vind je die goede database? Vul onze vragenlijst in en ontdek de voordelen van een uitgebreide adressendatabase voor uw bedrijf.Offerte aanvragen-adressenbestand
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Niets op aan te merken!!"

L. Hendrickx

"positief, zou het anderen ook aanraden om gebruik te maken van jullie diensten."

R. vanroose


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.