Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Database b2c: Ontvang snel meerdere gratis offertesDatabase b2c-aankoop of huur van database

Ontvang nu meerdere offertes: Aankoop of huur van databaseOfferte aanvragen-aankoop of huur van database

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Aankoop of huur van database
Antwerpen
Database voor een zaak te Edegem
We zouden werken met volgende criteria: 15 minuten reistijd van en naar de club (Kontich, Edegem, wilrijk, Mortsel,....) hogere inkomensklasse family - orientated, we willen klantenbestand uitbreiden, vooral ook tel.nr zodat we ze kunnen opbellen.
Aankoop of huur van database
West-Vlaanderen
Database voor een bedrijf in Roeselare
We zijn actief in beveiliging. Alarmsystemen en camera's. ms en camera's. We zijn op zoek naar zowel een b2b als een b2c database. Dit voor huiseigenaars en bedrijven, ook kmo's en zelfstandige in Oost en West-Vlaanderen. Dit is voornamelijk voor een mailingsactie.
Aankoop of huur van database
Limburg
Database voor een bedrijf in Maasmechelen
ik heb een bouwbedrijf gespecialiseerd in grond en funderingswerken . Ik wens graag een database van alle particulieren in Limburg die een huis bezitten of ,indien mogelijk, een database van mensen die een bouwvergunning hebben aangevraagd in Limburg. Graag aparte offertes voor huur en aankoop.
Aankoop of huur van database
Oost-Vlaanderen
Database kopen voor een bedrijf in Sint-Niklaas
We hebben een webshop met alle nieuwe soorten ledlampen. We wensen mensen per email te contacteren. Graag een database te kopen of te huren met van email adressen van particulieren. Dit voor het Vlaams sprekende lands gedeelte
Aankoop of huur van database
Brussel
Database voor een bedrijf in Brussel
Graag een lijst van bedrijfsrevisoren, accountants, boekhouders enz. Voor eenmalig gebruik. We hebben geen geen commercieel doeleinden. (uitnodiging studiedag)
Aankoop of huur van database
Oost-Vlaanderen
Database van communicaten voor een fotograaf, Oost-Vlaanderen
Ik ben een fotograaf en zou voor een actie ivm communieprentjes graag een adressenlijst van de communicanten in 2013 aankopen of huren. U mag zich richten op de regio Eeklo (-+ straal van 30 km).
Aankoop of huur van database
Geen regioAdressenbestand particulier die mails wensen te ontvangen van restaurants.
Graag een vrijblijvende offerte van een database. Het ligt aan de prijs of ik een database aankoop of huur. De database wens ik uit contactpersoon, geslacht, e-mail en taal. Ook wens ik de gegevens te ontvangen van particulieren die mails wensen te ontvangen van restaurant. Alvast bedankt voor de offerte.
Aankoop of huur van database
Luik
Achat ou location d'une base de données pour entreprise à Liège
Nous aimerions acheter ou en louer une base de données afin de faire de la prospection pour élargir notre clientèle. Il s'agirait d'une base de données en français. Pourriez vous nous informer à ce sujet et si possible nous soumettre un devis explicatif. D'avance merci
Aankoop of huur van database
Oost-Vlaanderen
Databases voor vastgoedmakelaar, Oost-Vlaanderen
Wij, als vastgoedmakelaar, hebben 2 handelspanden alsook 1 kapsalon te koop. Wij zijn dus op zoek naar aannemers, handelaars, investeerders voor de handelspanden en naar kappers, kappersscholen e.d. voor de kapsalon. Beschikken jullie over zo'n databases? Alvast bedankt.
Aankoop of huur van database
Antwerpen
Huisartsen en huisartsenpraktijken te Vlaanderen
Wij zijn op zoek naar een database van huisartsen en huisartsenpraktijken uit gans Vlaanderen. Graag een voorstel. Bedankt.
Aankoop of huur van database
Limburg
E-mailadressen B2C voor klant in Limburg
Wij hebben een tijdje geleden een webshop ingericht wat betreft "voeding". Wij zijn op zoek naar een database met daarin vermeldt: e-mailadressen B2C. Wat zou dit kosten? Bedankt.
Aankoop of huur van database
Waals Brabant
Database België
Wij zoeken een database met straatnamen van België, postcodes, gemeente enz... Graag een voorstel indien u daarover beschikt. Bedankt.
Aankoop of huur van database
Oost-Vlaanderen
B2C database voor immobiliënkantoor in Gent
Wij, een immobiliënkantoor dat gespecialiseerd is in residentieel vastgoed. Wij zouden graag beschikken over een databank met particulieren uit de betere klasse. Een database met de klanten/abonnees van De Standaard/Knack/Trends/... lijkt ons bv. interessant. Kan u daar voor zorgen? Met vriendelijke groet. Bedankt.

Database b2c

Vind een professionele gegevensbank

Bereik meer mensen

Een goede marketingstrategie is heel belangrijk voor uw bedrijf. Maar minstens even belangrijk is dat uw acties veel nieuwe klanten kunnen bereiken. U beschikt dus best ook over een professionele databank. Zo kunt u een groter publiek bereiken en zal uw bedrijf groeien.

Ga voor een kwalitatieve database

Een goede gegevensbank is dus zeer belangrijk voor uw bedrijf. Een goede database niet alleen groot van omvang maar ook goed afgestemd op uw verwachtingen. Omschrijf daarom ook goed wat voor database u nodig hebt. Richt u zich op alle mensen uit een bepaalde regio of op professionals uit het hele land? Leg het ons uit en wij helpen u in uw zoektocht.

Verhoog het effect van uw e-mailing

Met een goede databank zullen uw mailacties meer mensen bereiken. Hoe meer mensen uw prachtige mailings in hun mailbox krijgen hoe groter de kans dat ze effect zullen hebben.

Uw bedrijf zal groeien met een goede gegevensbank. Wenst u ook uw marketingcampagnes op te waarderen? Vul dan de vragenlijst in en wij helpen u in de zoektocht naar een goede database manager. Vergelijk rustig alle offertes en databaseaanbieders. Zo helpt Bobex u bij het maken van een goede keuze.

 Offerte aanvragen-aankoop of huur van database
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ik ben tevreden voor de snelle afhandeling."

F. Moerenhout

"Bobex is een zeer interessante tool voor verbouwingswerken."

I. Fredrix


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.