Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Adressenlijst van toegekende bouwvergunningen: Ontvang snel meerdere gratis offertesAdressenlijst van toegekende bouwvergunningen-aankoop of huur van database

Ontvang nu meerdere offertes: Aankoop of huur van databaseOfferte aanvragen-aankoop of huur van database

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Aankoop of huur van database
Geen regioDatabase voor een bedrijf in Kortrijk
Wij zoeken een database met schrijnwerkers en gipskartonplaat plaatser. Geen eenmanszaken. We hebben ene vestiging in Nederland en een vestiging in Kortrijk. Deze bedrijven mogen uit heel bedrijven komen. Graag een offerte van zowel huur als koop.
Aankoop of huur van database
West-Vlaanderen
Database voor een bedrijf in Oostduinkerken
Geachte, Ik ben op zoek naar databestanden B2C. We zijn een bedrijf actief in vastgoed en investeringsvastgoed. Criteria als inkomen en welvaartsgraad zijn uiteraard voor ons zeer interessant. Momenteel zouden we enkel een database van Nederlandstalige particulieren ontvangen. Graag ook een offerte voor zowel aankoop als huur.
Aankoop of huur van database
Geen regioAdressenbestand particulier die mails wensen te ontvangen van restaurants.
Graag een vrijblijvende offerte van een database. Het ligt aan de prijs of ik een database aankoop of huur. De database wens ik uit contactpersoon, geslacht, e-mail en taal. Ook wens ik de gegevens te ontvangen van particulieren die mails wensen te ontvangen van restaurant. Alvast bedankt voor de offerte.
Aankoop of huur van database
Oost-Vlaanderen
Database voor bouwvergunningen
Ik ben op zoek naar een database van afgeleverde bouwvergunningen in Oost en West-Vlaanderen.
Aankoop of huur van database
Oost-Vlaanderen
Adressenlijst bouwvergunningen
Graag had ik een idee wat het kost om een adressenlijst van toegekende bouwvergunningen voor de regio Oost-Vlaanderen te ontvangen.

Adressenlijst van toegekende bouwvergunningen

Vind een professionele gegevensbank

Bereik meer mensen

Een goede marketingstrategie is heel belangrijk voor uw bedrijf. Maar minstens even belangrijk is dat uw acties veel nieuwe klanten kunnen bereiken. U beschikt dus best ook over een professionele databank. Zo kunt u een groter publiek bereiken en zal uw bedrijf groeien.

Ga voor een kwalitatieve database

Een goede gegevensbank is dus zeer belangrijk voor uw bedrijf. Een goede database niet alleen groot van omvang maar ook goed afgestemd op uw verwachtingen. Omschrijf daarom ook goed wat voor database u nodig hebt. Richt u zich op alle mensen uit een bepaalde regio of op professionals uit het hele land? Leg het ons uit en wij helpen u in uw zoektocht.

Verhoog het effect van uw e-mailing

Met een goede databank zullen uw mailacties meer mensen bereiken. Hoe meer mensen uw prachtige mailings in hun mailbox krijgen hoe groter de kans dat ze effect zullen hebben.

Uw bedrijf zal groeien met een goede gegevensbank. Wenst u ook uw marketingcampagnes op te waarderen? Vul dan de vragenlijst in en wij helpen u in de zoektocht naar een goede database manager. Vergelijk rustig alle offertes en databaseaanbieders. Zo helpt Bobex u bij het maken van een goede keuze.

 Offerte aanvragen-aankoop of huur van database
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Bobex is een heel handig instrument als je zelf niet goed weet waar je leveranciers moet zien t..."

"De medewerkers van Bobex hebben zeer correct en snel gehandeld."

P. Bernaerts


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.