Welkom bij Zenjoy

Over ons


Heb je nood aan een helpende hand voor het design van je nieuwe of reeds bestaande website? Zoek je professionele hulp om je webshop/webwinkel op punt te stellen? In beide gevallen ben je bij Zenjoy aan het juiste adres!

Ons bedrijf is gevestigd in Heverlee en we zijn werkzaam in de regio Vlaams-Brabant. Door de jaren heen zijn we opgeklommen tot een vaste waarde in de sector.

Zenjoy vindt het uiterst belangrijk om z’n cliënteel steeds zo tevreden mogelijk te stellen bij de uitvoering van z’n diensten. De doelstellingen zijn om een goede relatie uit te bouwen met al onze klanten en ervoor te zorgen dat ze ook voor toekomstige klussen een beroep blijven doen op ons vakmanschap.

Om die doelen te kunnen verwezenlijken, werken we uitsluitend met mensen die de juiste scholing genoten hebben en een zekere ervaring aan de man kunnen brengen. Bovendien volgen we te gepasten tijde een bijscholingscursus. Zo zijn we perfect op de hoogte van het reilen en zeilen in de sector en komen we vrijwel nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Spreken onze diensten je zeker aan, maar zit je nog met bepaalde vragen waar je voorlopig geen antwoord op gekregen hebt? Twijfel in dat geval zeker niet om ons te contacteren en aanvraag te doen voor een gratis offerte.

Onze experts staan met de glimlach voor je klaar en zullen alles in het werk stellen om met de beoogde oplossing voor de dag te komen.


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan drie jaar actief op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf is al meer dan drie jaar actief op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


Webdesign en webshops/webwinkels is waar het bij Zenjoy allemaal om draait.

Een goed webdesign kan een enorme hulp betekenen bij klantenwerving en dergelijke zaken. Aangezien je website je bedrijf op een digitale manier weerspiegelt, is het de bedoeling dat je mensen weet aan te trekken en van je product of dienst probeert te overtuigen aan de hand van dat design.

Door onze professionele hulp in te schakelen, garanderen we je een website met een positieve uitstraling, een gebruiksvriendelijk karakter en een hoge score op Google. Succes verzekerd!

Naast een website die in het oog springt, is het belang van een functionele webshop evenmin te onderschatten. Die webshop doet namelijk dienst als extra verkoopkanaal en moet 24/7 beschikbaar zijn voor je cliënteel.

Of je nu een eenvoudige (productcatalogus) of complexe webshop (betaalmodule) of zelfs een app of mobiele webshop wil laten uitbouwen: bij ons behoort het allemaal tot de mogelijkheden!

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
Zenjoy
Naamsesteenweg 187 
B-3001 Heverlee, Belgium
BTW: BE0838367436
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.