Welkom bij Wijnants Energie

Over ons


Wijnants Energie is actief in en rondom Nijlen. Ons bedrijf voert algemene loodgietersklussen uit en heeft nog verschillende andere troeven in de aanbieding. Ook voor bouw- en renovatiewerken met betrekking tot zinkwerk, platte daken en opritten kan je altijd beroep doen op ons. Doorheen de jaren zijn we uitgegroeid tot een gewaardeerde kracht in de loodgieterswereld. We zijn overigens actief in de regio Antwerpen.

Daarnaast zorgt onze firma voor het onderhoud van jouw verwarmingsinstallaties, ontstopt ze jouw leidingen en plaatst ze met groot vakmanschap verwarmingsketels. En als jouw rioleringen gescheiden moeten worden, kunnen we het regenwater komen afkoppelen om verdere problemen te voorkomen.

Woon je in de buurt van Nijlen en denk je eraan ons in te schakelen? Contacteer dan Wijnants Energie en vraag een gratis offerte aan! Wij helpen je met alle plezier verder en hopen alvast de samenwerking aan te kunnen gaan met jou.


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Bobex gebruikers geven de hoogste kwaliteitsscore aan dit bedrijf.

Bobex gebruikers geven de hoogste kwaliteitsscore aan dit bedrijf.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


Bij Wijnants Energie staan kwaliteit en service centraal. Wij trachten altijd perfect werk af te leveren tegen zo scherp mogelijke prijzen. Op die manier willen we ons onderscheiden van de concurrentie. Bovendien is onze klant koning. Daarom dragen wij duidelijke en eerlijke communicatie hoog in het vaandel. Wanneer wij een engagement aangaan, verzekeren wij dat we gemaakte afspraken nakomen zodat iedereen aan het einde van de rit tevreden is.

Onze algemene loodgieterij heeft betrekking tot het plaatsen, herstellen, vervangen en onderhouden van sanitair en verwarming. Verder zijn we gespecialiseerd in het plaatsen en onderhouden van verwarmingsketels. Er bestaan heel wat verschillende soorten ketels: elektrisch, mazout, gas en condensatie. Uiteraard behoren deze allemaal tot ons aanbod. Ook hier maken we uitsluitend gebruik van kwaliteitsvolle merken. Zo kunnen we een optimaal rendement garanderen.

Een afvoer die verstopt zit, het is een vaak voorkomend en haast onvermijdelijk probleem. Het is belangrijk dat je dergelijke klussen laat uitvoeren door vakmensen. Wij bieden je niet enkel een snelle oplossing, maar ook een veilige oplossing. Bij ontstoppingswerken moet je gebruik maken van de juiste methodes om schade aan de leidingen en de bijbehorende extra kosten die dat met zich meebrengt te vermijden.

Het scheiden van rioleringen wordt verplicht door de huidige wetgeving. Hiervoor moet je het regenwater afkoppelen en zorgen voor een duidelijke scheiding tussen afval- en regenwater. Zeker als je over een oudere woning beschikt, kan het zijn dat in jouw geval de riolering nog niet gescheiden is. Het is geen zware ingreep, maar het is alleszins wel belangrijk dat het gebeurt, en aan een eerlijke prijs. Daarvoor ben je bij Wijnants Energie aan het juiste adres.

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0

Beoordelingen 

Nancy  V .

17/03/2016    Laakdal


Project : Verwarmingsketel voor in de regio Laakdal
Beoordeling :
Adres
Wijnants Energie
Heibloemstraat 96 
B-2560 Nijlen, Belgium
BTW: BE0479333319
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.