Welkom bij Westlease NV

Over ons


Bij Westlease bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een leasewagen op lange termijn. We hebben meer dan 5.000 wagens in ons aanbod waar u uit kan kiezen. We zijn actief in heel België.

Bent u van plan om op lange termijn een wagen te huren? Bij Westlease kan u kiezen uit een groot aanbod aan wagens. We zijn een betrouwbare partner op vlak van mobiliteit voor KMO’s over heel België. 

Bij Westlease kiezen we voor een persoonlijk contact met onze klanten. We zoeken een antwoord op de mobiliteitsvraagstukken die zich voordoen. Zo vinden we een wagen die voldoet aan al uw noden en kan u altijd rekenen op onze vakkundige service.

Per klant zorgen we ook voor een vaste contactpersoon zodat u snel op hulp of antwoorden kan rekenen. We willen u snel te woord kunnen staan en een transparante en duurzame samenwerking met u aangaan. 

Bij Westlease bieden we verschillende leasing diensten aan. U kan kiezen voor een all-in oplossing, tweedehandswagens, financiële renting of flexibele looptijden. We vinden samen wat voor u de beste formule is.

Op zoek naar een partner in leasing? Contacteer ons of vraag vrijblijvend een offerte aan.


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan drie jaar actief op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf is al meer dan drie jaar actief op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


Bij Westlease kan u terecht voor lange termijn leasing oplossingen. We hebben een groot aanbod aan leasewagens en bieden verschillende formules aan. Afhankelijk van uw wensen en noden op vlak van mobiliteit vinden we een perfecte oplossing op maat van uw bedrijf.

Westlease biedt een all-in oplossing aan als u verkiest dat we overzicht houden over het volledige wagenpark. We beheren het onderhoud en de verzekeringen voor een vast maandelijks bedrag en u kan uw contract flexibel beheren.

 • Bij de Operationele Renting formule staan onze specialisten altijd voor u klaar en kan u kiezen voor extra opties zoals pechverhelping of tankkaarten.

U kan er ook voor kiezen om zelf het onderhoud in handen te houden natuurlijk. In dat geval betaalt u een maandelijkse prijs voor de leasing, de verzekering en taksen. Heeft u zeer snel een leasewagen nodig?

 • Met ons Quick2Lease formule bieden we tweedehandswagens aan die u snel kan gebruiken. Onze tweedehandswagens zijn allemaal gekeurd en onmiddellijk leverbaar.
 • Met ons Start2Lease formule kan u rekenen op een flexibel contract voor een tweedehandswagen aan een voordelige prijs. U kan het contract stopzetten wanneer u wil en voor een nieuwe wagen kiezen. 

Op zoek naar leasewagens of zoekt u de perfecte formule voor uw bedrijf? Contacteer ons gerust met vragen of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Activiteiten


Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
Westlease NV
Brugsesteenweg 73 
B-8520 Kuurne, Belgium
BTW: BE0425.168.816
Contacteer ons
Openingsuren
 • maandag: 09:00 - 17:00
 • dinsdag: 09:00 - 17:00
 • woensdag: 09:00 - 17:00
 • donderdag: 09:00 - 17:00
 • vrijdag 09:00 - 17:00
 • zaterdag Gesloten
 • zondag Gesloten
 • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.