Welkom bij Webit bvba

Over ons


Ben je op zoek naar een bedrijf om het design van je website onder handen te nemen? Vind je het wenselijk om een webshop/webwinkel uit te laten bouwen? Voor deze zaken zit je zeker en vast op je plaats bij Webit bvba.

Webdesign en webshops/webwinkels maken deel uit van onze specialiteiten. Onze onderneming is gelegen in Antwerpen en we zijn werkzaam in en rond Antwerpen. De afgelopen jaren hebben we ons overigens weten ontpoppen tot een vaste waarde in de sector.

Webit bvba draagt de tevredenheid van z’n klanten hoog in het vaandel. We hebben er dan ook alle baat bij om een goede relatie met ons cliënteel te onderhouden en ervoor te zorgen dat ze zich voor lange termijn van onze diensten willen verzekeren.

We werken uitsluitend met mensen die de juiste opleiding gevolgd hebben en over een minimum aan ervaring beschikken. Bovendien scholen we ons op regelmatige basis bij zodat we steeds mee zijn met de nieuwste technieken en de laatste ontwikkelingen op de markt.

Kan je je vinden in onze aangeboden diensten, maar zou je graag nog verdere informatie verkrijgen? Aarzel dan in geen geval om ons te contacteren en een gratis offerte aan te vragen.

Wij maken er onze prioriteit van om met datgene op de proppen te komen waarvan je altijd al gedroomd hebt.


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan drie jaar actief op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf is al meer dan drie jaar actief op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


Een website is als het ware het uithangbord van een bedrijf en daarom is het een must om ervoor te zorgen dat die in het oog springt en de volledige aandacht van de bezoeker trekt.

Schakel de deskundige hulp van Webit bvba in en wij garanderen een website die beschikt over de nodige uitstraling, een gebruiksvriendelijk karakter heeft en hoog scoort op Google.

Wij bouwen nieuwe websites en passen bestaande websites aan. Je hoeft niet te vrezen dat je uit de boot zal vallen omdat je maar een beperkt budget ter beschikking hebt. Op basis van elk denkbaar budget werken wij de best mogelijke oplossing uit.

Webshops en webwinkels is de andere dienst waarmee we ons bezighouden. Ze doen dienst als extra verkoopkanaal dus hier is het eveneens van het grootste belang dat ze bezoekers aantrekken en aanzetten tot kopen. De aanmaak van een eenvoudige of een complexe webshop, maar ook de ontwikkeling van een app of mobiele webshop behoren allemaal tot de mogelijkheden.

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
Webit bvba
Vlaamsekaai 11 
B-2000 Antwerpen, Belgium
BTW: BE0401.950.974
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.