Welkom bij Vleminckx

Over ons


Is het moment stilaan aangebroken om je gevel aan renovatiewerken te onderwerpen, maar weet je voorlopig niet aan welk bedrijf je deze klus het best kan uitbesteden? Dan doe je er goed aan om je oor eens te luister te leggen bij Vleminckx aangezien wij gespecialiseerd zijn in gevelrenovaties! Onze onderneming is gelegen in Hoboken en elke regio in België kan een beroep doen op onze diensten. We hebben onze firma pas in 2018 opgericht, maar dat wil hoegenaamd niet zeggen dat we geen ambitie koesteren om op termijn onze voet naast die van de grote spelers in de sector te plaatsen.

Bij Vleminckx dragen we de tevredenheid van onze klanten hoog in het vaandel. Zo stellen we alles in het werk om een goede relatie te onderhouden met elke klant en gaan we graag een samenwerking voor een lange periode aan met hen. Omwille daarvan opteren we er bewust voor om enkel personeel aan te werven dat de juiste opleiding gevolgd heeft en kan terugvallen op de nodige ervaring. Verder scholen we ons te gepasten tijde bij, zodat we steeds optimaal op de hoogte zijn van het reilen en zeilen in de branche en op basis daarvan onze dienstverlening extra kunnen bijschaven.

Hou je na het lezen van bovenstaande info een goed gevoel over aan wat we je te bieden hebben? Twijfel in dat geval zeker niet om ons te contacteren en een gratis offerte aan te vragen. Onze experts zijn erop gebrand om het project waar jij al die tijd van gedroomd hebt tot in de puntjes ter uitvoering te brengen.


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan drie jaar actief op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf is al meer dan drie jaar actief op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


Voor gevelrenovaties zit je bij Vleminckx zeker en vast op je plaats. Eens we overgaan tot de uitvoering van onze opdrachten, mag je overigens van uitgaan dat we hiervoor uitsluitend materialen van topkwaliteit gebruiken. Daarnaast werken we aan een stevig tempo door en rekenen we correcte prijzen aan. Bij ons moet je geenszins vrezen dat je bedrogen uitkomt.

Wees jezelf ervan bewust dat je gevel een van de meest cruciale onderdelen van je woning is en dat het van kapitaal belang is om die goed te onderhouden. Door op het gepaste moment over te gaan tot een gevelrenovatie, geef je je huis een nieuwe look en garandeer je een maximale levensduur.

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
Vleminckx
Sint-Bernardsesteenweg  792 bus5
2660 Hoboken, Belgium
BTW: BE0689765713
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.