Welkom bij Vandeput Geert

Over ons


Een eenmanszaak, of eigen vennootschap opgestart, maar echt geen kennis van boekhouden of zijn cijfers echt niet uw ding?

Denkt u een extra hand nodig te hebben met uw financieel papierwerk? Mambo Consultants helpt je graag met je boekhouding. Wij houden ons zeker graag bezig met uw financiële papieren.


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


Onze boekhouders Geert Vandeput en Mark Leppens leerden elkaar kennen in een zoektocht naar een samenwerking. Deze vonden ze na ettelijke jaren van puzzelen.

Samen hadden ze al gauw het juiste kantoor gevonden. En nu kunt u bij hen terecht voor uw financiële papieren met hun jarenlange ervaring als boekhouders. Samen werken we aan ieder onderdeel van uw zaak. Dit houdt niet enkel advies in, maar ook iedere bijstand die nodig heeft.

We benaderen iedere klant persoonlijk en zorgen ervoor dat iedere klant zich thuis voelt.

Het nut van een boekhouder

Boekhouders houden zich vanzelfsprekend bezig met de boekhouding van een bedrijf of organisatie. Boekhouding heeft te maken met alle inkomsten, uitgaven, en financiële zaken in een bedrijf of organisatie.

Daarnaast zal deze zich ook bezig houden met belastingaangiftes, salarisadministratie, financiële rapportages, …

Om enkele taken op te noemen:

 • Financieel advies geven
 • Het in orde brengen van belastingaangiftes voor particulieren
 • Het in orde brengen van belastingaangiftes voor bedrijven en organisaties
 • Financiële rapporten, jaarrekening, jaarverslagen opmaken
 • Salarisadministratie, debiteur- en crediteur-beheer

Voor velen zijn alle cijfertaken een heel kluwen, of zelfs een onmogelijke taak. In deze gevallen kan het aan te raden zijn om een boekhouder in te huren.

Als bedrijf kan u zelfs heel u boekhouding uit besteden. Het is heel normaal om taken uit te besteden aan anderen die hier meer ervaren in zijn. Dit kan enkel een positieve invloed hebben op de werking van uw bedrijf.

U kan zich focussen op de taken waar u zich in heeft gespecialiseerd, en de boekhouder focust zich op de cijfers en geeft u advies of eventuele waarschuwingen waar nodig.

Starters

Denkt u erover een zaak te starten? Wilt u richting zelfstandige gaan, maar heeft u nog wat bedenkingen? Wij staan u graag bij met het nodige advies. Met raad en daad sturen we u bij en samen verwezenlijken we uw droom door deze in een fiscale vorm te gieten.

Eenmanszaak

In een eenmanszaak bent u alleen als zaakvoerder. U zal in alle opzichten de verantwoordelijkheid dragen van uw bedrijf. In deze bedrijfsvorm bent u ook volledig aansprakelijk indien er iets niet volgens plan loopt.

Dit wil zeggen dat u onbeperkt aansprakelijk bent. Zowel de goederen en het kapitaal van uw zaak als uw privé goederen en privé kapitaal kan worden opgeëist.

Vennootschap

Men heeft tegenwoordig een grote verscheidenheid aan vennootschappen. Naamloze vennootschap, Commanditaire vennootschap, BVBA, CVBA, etc. We helpen u graag wegwijs, om zo te kiezen welke vennootschapsvorm voor u ideaal is.

Hierbij komen een tal van voorwaarden en vereisten om over te stappen naar een bepaalde vennootschapsvorm. De keuze maken is op zich ook al niet simpel. Maar voor ieder bedrijf past er een gepaste vennootschapsvorm.

Activiteiten


Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
Vandeput Geert
Lazarijstraat 79 
B-3500 Hasselt, Belgium
BTW: BE0508.604.751
Contacteer ons
Openingsuren
 • maandag: 09:00 - 17:00
 • dinsdag: 09:00 - 17:00
 • woensdag: 09:00 - 17:00
 • donderdag: 09:00 - 17:00
 • vrijdag 09:00 - 17:00
 • zaterdag Gesloten
 • zondag Gesloten
 • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.