Welkom bij Van Wassenhove

Over ons


Ben je op zoek naar een bedrijf om een totaalrenovatie aan toe te vertrouwen? Of speel je eerder met het idee om een klus in de categorie tuin & garage of veranda & bijbouw te laten uitvoeren? Dan is er goed nieuws, want voor alle bovengenoemde zaken ben je bij Van Wassenhove aan het juiste adres! Onze onderneming bevindt zich in Brakel en we zijn actief in de regio’s Antwerpen, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en West-Vlaanderen. We gingen in 2018 van start, waardoor we kunnen stellen dat we toch al enige ervaring hebben opgedaan en stilaan doorgroeien tot een bepalende speler in de sector.

Een van de punten waar het meeste aandacht op gevestigd is bij Van Wassenhove is de tevredenheid van het cliënteel. We trachten steeds een optimale verstandhouding te onderhouden met elk van onze klanten en hopen op een samenwerkingsverband dat zich niet beperkt tot een enkele klus. Omwille daarvan opteren we er logischerwijs voor om enkel mensen aan te werven die de juiste opleiding gevolgd hebben en kunnen teren op de nodige ervaring. Verder scholen we ons om de zoveel tijd bij. Zo zijn we altijd mee met de nieuwste technieken en de meest recente ontwikkelingen in de branche en komen we vrijwel nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Zie je het zitten om met ons in zee te gaan, maar wil je eerst je laatste twijfels nog uit de wereld geholpen zien worden? Twijfel in dat geval niet om ons te contacteren en aanvraag te doen voor een gratis offerte. Ons team bestaat stuk voor stuk uit enthousiaste medewerkers die alles in het werk stellen om een oplossing op maat aan te brengen die tot in de puntjes beantwoordt aan jouw persoonlijke verlangens.


Verdiensten


Meer dan 1 jaar klant

Meer dan 1 jaar klant

Bobex gebruikers geven de hoogste kwaliteitsscore aan dit bedrijf.

Bobex gebruikers geven de hoogste kwaliteitsscore aan dit bedrijf.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft een gemiddelde activiteitsgraad op Bobex.

Dit bedrijf heeft een gemiddelde activiteitsgraad op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Specialisatie


Bij Van Wassenhove houden we ons voornamelijk bezig met volgende zaken:

 • Totaalrenovaties
 • Aanleg van terrassen en opritten en aanleg van tuinen
 • Verandabouw en bijbouw

Met renovatiewerken gaan tal van voordelen gepaard. Zo geniet je enerzijds van een energiezuinige woning en kom je anderzijds in aanmerking van verschillende premies. We kunnen je met andere woorden allesbehalve ongelijk geven als je wenst over te gaan hiertoe. Meer nog: wij stellen ons graag kandidaat om je hierin bij te staan!

Ook aanleg van terrassen, opritten en tuinen én veranda- en bijbouw behoren tot de mogelijkheden. Bezorg ons een specifieke beschrijving (wat, welk materiaal, grootte, waar, welke vakmensen, termijn, etc.) van je project en wij zorgen ervoor dat alles ter uitvoering gebracht wordt.

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0

Beoordelingen 

Sara  V .

07/02/2021    Lovendegem


Project : Oprit aanlegen voor een woning in Lovendegem
Beoordeling : ,,,,,,,,,,,,
Adres
Van Wassenhove
Oudenaardsestraat 107 
9660 Brakel, Belgium
BTW: BE0677883807
Contacteer ons
Openingsuren
 • maandag: 09:00 - 17:00
 • dinsdag: 09:00 - 17:00
 • woensdag: 09:00 - 17:00
 • donderdag: 09:00 - 17:00
 • vrijdag 09:00 - 17:00
 • zaterdag Gesloten
 • zondag Gesloten
 • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.