Welkom bij Van Cauter

Over ons


BVBA Van Cauter is een technisch bedrijf met multidisciplinaire kennis en vaardigheden.

We zijn een onafhankelijk familiebedrijf, gespecialiseerd in algemene elektriciteit, beveiliging, onderhoud, verwarming, ventilatie en airconditioning. Onze eigen vakmannen nemen de inbedrijfstelling, het onderhoud en de herstelling van installaties en producten op zich. 

Daarnaast kiezen wij bewust voor kwaliteitsvolle materialen die u een schitterend resultaat zullen opleveren. Dankzij onze flexibele, betrouwbare, betrokken, servicegerichte aanpak en onze kwaliteitsvolle leveranciers, wordt elk project een duurzaam succes! Ook voor advies omtrent totaaloplossingen op maat op vlak van elektriciteit, HVAC en beveiligingsinstallaties, bent u bij ons aan het juiste adres.

Tenslotte kunnen wij ook spreken over boordevol ervaring met elektrotechnieken en beveiliging, kijkend naar de verscheidene toepassingen in ziekenhuizen, scholen, openbare gebouwen, … etc.

Hoe gaan wij te werk? Onze specialisten komen ter plaatse om samen met u het project te bespreken en de technische zijde te achterhalen, vooraleer ze in gang schieten en u een nauwkeurige offerte op maat aanbieden. Op deze manier bent u 100% zeker van een nauwkeurig resultaat, volledig aangepast aan uw wensen en noden. Alle voorgaande kwaliteiten en capaciteiten maken ons ook de beste partner voor uw project. Overtuigd? Vraag hier meteen een gratis en vrijblijvende offerte aan!


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


De troeven van Van Cauter onderscheiden hen van de rest: 

 • Creatieve oplossingen, volledig aangepast aan uw noden, wensen en situatie.
 • 24 uur op 24 staan zij voor u klaar. Volg steeds in real time de preventieve en correctieve onderhoudsactiviteiten op de voet mee, dankzij hun excellente website.
 • In het geval u het volledige technische onderhoud van uw gebouw wilt uitbesteden, kan u terecht bij hun dienst "Onderhoudsonderneming – Technical Facility" en bij hun multidisciplinaire teams.
 • Wilt u efficiënt omgaan met uw energie? Ook dit is mogelijk met Van Cauter. U kan kiezen uit een brede waaier competenties om uw energieverbruik te superviseren. Daarnaast doen zij hun uiterste best om geavanceerde tools aan te bieden die de impact op het milieu verminderen.

De specialisatie van Van Cauter kan worden opgedeeld in vier grote onderdelen:

 • Algemene elektriciteit, waaronder verlichting & relighting, Domotica, data- en telefoonnetwerken, midden- en hoogspanningscabines, energiemetingen en bordenbouw.
 • HVAC-installaties: hun technici garanderen een vlekkeloze en efficiënte installatie en aansluiting van uw HVAC-installatie. De nodige metingen en controles worden consequent uitgevoerd, zodat u achteraf meer dan tevreden bent met het eindresultaat.
 • Beveiliging: ook dit is een essentieel onderdeel van hun aanbod, waaronder brandbeveiliging, inbraakbeveiliging, toegangscontrole en camerabewaking.
 • Onderhoud: het technisch beheer van uw installaties en het onderhoud van uw gebouwen, doen zij met alle plezier. Het volledige traject nemen zij op zich, van de onderhoudsconcepten tot de uitvoering daarvan.

BVBA Van Cauter is een bedrijf met een multidisciplinaire aanpak, met als doel een antwoord te vinden op uw gestelde technische uitdagingen. Simpel? Absoluut niet. Maar zijn zij hier de besten in? Zeker en vast! Zie het voor jezelf en vraag hier meteen een gratis en vrijblijvende offerte aan.

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
Van Cauter
Keiberg 74 
9340 Lede, Belgium
BTW: BE0847.454.059
Contacteer ons
Openingsuren
 • maandag: 09:00 - 17:00
 • dinsdag: 09:00 - 17:00
 • woensdag: 09:00 - 17:00
 • donderdag: 09:00 - 17:00
 • vrijdag 09:00 - 17:00
 • zaterdag Gesloten
 • zondag Gesloten
 • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.