Welkom bij Trius

Over ons


Bent u nog op zoek naar een IT-bedrijf in Limburg of omstreken? Wij zijn gespecialiseerd in ICT & Office infrastructuur. Onze doelgroep is erg uiteenlopend: zelfstandigen, KMO’s, grote ondernemingen, openbare besturen en scholen. 

Dankzij onze efficiënte aanpak en uitmuntende service staan we garant voor een resultaat waar u de vruchten nog lang van zult plukken. Samen gaan we op zoek naar een unieke totaaloplossing aan een correcte prijs, zodat u zich kan focussen op de hoofdtaken van uw bedrijf.

We maken een analyse van de IT-infrastructuur binnen uw bedrijf en geven u een configuratieadvies op maat, rekening houdend met uw behoeften. Vervolgens bespreken we samen wat er beter kan en geven wij u een overzicht van de hard- en software. Dankzij onze jarenlange ervaring en vakmanschap, zijn wij de ideale partner voor uw project!


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


Hun specialiteiten kunnen worden opgedeeld in de volgende overkoepelende diensten:

 • IT & Cloud Solutions: samen met Trius zal u op zoek gaan naar de optimale ICT-infrastructuur. Zij zullen u met plezier informeren over allerlei nieuwe en vooruitstrevende oplossingen, om ze dan ook te vertalen naar uw specifieke noden en wensen. Hebt u een specialist nodig op vlak van IT-infrastructuur, Managed Services, IT-experts, de Cloud, IT-strategie, IT helpdesk, Security of misschien wel telecom? Het is allemaal mogelijk!
 • Print Solutions: bij hen kan u rekenen op een breed gamma aan print en copy oplossingen, volledig op maat. Dit blijft echter heel belangrijk, aangezien een ‘paperless office’ nog ver in de toekomst ligt. Zij houden rekening met zowel de aankoopprijs als de totale kost, oftewel de Total Cost of Ownership. U kan bij hen ook makkelijk aan kostenbesparing doen, dankzij hun jaarlijkse audit van uw printvolume per apparaat. De oplossingen bestaan concreet uit kleine printers en A4 multi functionals, kopieerapparaten en A3 multi functionals, Managed Printing Solutions, Print Fleet Management, scanning en documentenbeheer en ten slotte ook productiemachines.
 • Internet Of Things (IoT) en smart toepassingen: het bedrijf focust zich op businesstoepassingen van loT, aangezien dit vaak is inbegrepen in elektrische apparaten en namelijk ook veel voordelen kan bieden. IoT apparatuur maakt zowel gebruik van Wifi/Bluetooth, als van aparte netwerken die reeds beschikbaar zijn. Daarnaast is het zeer betaalbaar en gebruikt het weinig stroom. Via het Cloud dashbord wordt uiteindelijk alle data verzameld. De smart toepassingen, daar en tegen, hebben betrekking op Smart Cities, Smart Parking & Verkeer, Smart Verkeer en Smart Water.
 • Medical Solutions: Trius is naast uw ICT en infrastructuur specialist, ook uw healthcare specialist. Dankzij hun medical grade HP gamma, bent u altijd voorzien van hoogstaande kwalitatieve producten!

Als u voor Trius kiest, kiest u voor kwaliteit, flexibiliteit en creativiteit. Grijp meteen uw kans en doe beroep op één van de belangrijkste IT-spelers in Limburg, door hier meteen een gratis en vrijblijvende offerte aan te vragen!

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
Trius
Henry Fordlaan 18 
B-3600 Genk, Belgium
BTW: BE0474.405.323
Contacteer ons
Openingsuren
 • maandag: 09:00 - 17:00
 • dinsdag: 09:00 - 17:00
 • woensdag: 09:00 - 17:00
 • donderdag: 09:00 - 17:00
 • vrijdag 09:00 - 17:00
 • zaterdag Gesloten
 • zondag Gesloten
 • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.