Welkom bij The Smart Group

Over ons


The Smart Group is gespecialiseerd in (de installatie van) telefooncentrales en VOIP telefonie.

Onze firma heeft z’n vestiging in Torhout en we zijn werkzaam in de regio’s Antwerpen, Brussel, Limburg, Vlaams-Brabant, Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen. Door de jaren heen hebben we ons weten opwerken tot een betrouwbare en gewaarde kracht in de sector.

Wij dragen de tevredenheid van onze klanten hoog in het vaandel. Daarom is het van het grootste belang dat al onze werkkrachten een opleiding gevolgd moeten hebben vooraleer ze bij ons aan de slag kunnen gaan.

Verder moeten ze zich eveneens kunnen beroepen op de nodige ervaring. Bovendien volgen we op gepaste momenten een bijscholing. Zo zijn we ervan overtuigd dat ons cliënteel een nog beter gevoel zal overhouden aan de afgeleverde diensten.

Zit je nog met vragen waar je graag een antwoord op zou krijgen? Twijfel dan niet om ons te contacteren en een gratis offerte aan te vragen. Nadien bekijken we samen wat de mogelijkheden zijn en zullen we er alles aan doen om jouw ideale scenario te verwezenlijken.


Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 5 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf is meer dan 5 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


The Smart Group helpt je om je bedrijf te digitaliseren door middel van innovatieve oplossingen. Ons belangrijkste doel is om je bedrijf op een eenvoudige manier mee te laten groeien met de digitale wereld.

We zijn voornamelijk gespecialiseerd in digitale telefonie, maar we zijn ook actief in de sector informatietechnologie. Onze diensten strekken zich uit over slimme telefonie, innovatieve software en connectiviteit.

Slimme telefonie

We hebben ons eigen communicatieplatform ontwikkeld om je de best mogelijke telefoonervaring te laten beleven. We bieden je verschillende pakketten aan, afhankelijk van je behoeften: X-Factors, Smartpack, Telsypack.

Slimme telefonie is een echte meerwaarde voor de efficiëntie van je bedrijf en om het dagelijks leven te vergemakkelijken. Het is de eerste stap naar digitalisering en intelligente communicatie.

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan slimme telefonie:

  • Een eenvoudige centrale
  • Geen investering vereist
  • Besparing op je telefoonkosten
  • Geen extra werk op kantoor
  • Al je kantoren zijn internationaal met elkaar verbonden

Innovatieve software

Met onze software kan je je computers op een betrouwbare manier beveiligen. Al je gegevens en back-ups zijn volledig veilig. Ontdek snel onze verschillende pakketten: Business Firewall Pack, Business Back-up Pack en Business Office.

Connectiviteit

Wij zorgen voor hoogwaardige internetverbindingen om de kwaliteit en stabiliteit van verzonden gegevens te waarborgen. Daarnaast connecteren we je verschillende gebouwen perfect met elkaar door middel van beveiligde verbindingen.

We hebben eveneens Business Productivity Packs in de aanbieding die onder andere de migratie van je mailboxen naar de cloud ondersteunen.

Reken op The Smart Group om je bedrijf de digitale wereld in te loodsen en vraag direct een gratis en vrijblijvende offerte aan.

Activiteiten


Regio ' s van de activiteit




Adres
The Smart Group
Torhoutsesteenweg 236
8210 Zedelgem, België
BTW: BE0554665992
Openingsuren
  • Maandag: 09:00 - 17:00
  • Dinsdag: 09:00 - 17:00
  • Woensdag: 09:00 - 17:00
  • Donderdag: 09:00 - 17:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .