Welkom bij Teamtel

Over ons


Zou je je bedrijf graag laten uitrusten met telefooncentrales en VOIP-telefonie op de werkvloer? Dan hebben wij van Teamtel goed nieuws voor jou, aangezien wij gespecialiseerd zijn in deze zaken! Onze firma heeft z’n vestiging in Dilbeek en we zijn actief in de regio Vlaams-Brabant. In 2017 hebben we ons bedrijf uit de grond gestampt, waardoor we met enige trots mogen stellen dat we stilaan uitgroeien tot een van de bepalende spelers in de sector en bijgevolg een geknipte kandidaat zijn om mee in zee te gaan.

Bij Teamtel vinden we het belangrijk dat al onze klanten zo tevreden mogelijk zijn over onze afgeleverde diensten. We proberen steeds een optimale verstandhouding uit te bouwen met elke klant en hopen dat ze na die ene klus ook in de toekomst de weg blijven terugvinden naar ons. Om die doelen te bewerkstelligen, werken we uitsluitend met mensen die de juiste scholing genoten hebben en een minimum aan ervaring aan de man kunnen brengen. Daarnaast volgen we te gepasten tijde een bijscholingscursus. Op die manier weten we quasi perfect wat er allemaal speelt in de branche en kunnen we onze dienstverlening in functie hiervan bijsturen.

Ben je bijna volledig mee in ons verhaal, maar zou je eerst nog wat verdere info willen verkrijgen vooraleer je de knoop doorhakt om onze deskundige hulp in te schakelen? Aarzel in dat geval zeker niet om contact met ons op te nemen en een aanvraag te doen voor een gratis offerte. Ons team, dat stuk voor stuk bestaat uit enthousiaste werknemers, staat met de glimlach voor je klaar en zal er alles aan doen om met de meest ideale oplossing op maat voor de dag te komen.


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan drie jaar actief op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf is al meer dan drie jaar actief op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Specialisatie


Indien je interesse vertoont om je werkvloer te laten voorzien van telefooncentrales en VOIP-telefonie ben je bij Teamtel absoluut aan het juiste adres!

We kunnen het belang van een goede telefooncentrale niet voldoende benadrukken. Zo bel je enerzijds goedkoper en moet je anderzijds geen enkele oproep aan je laten voorbijgaan. Wij zorgen voor de telefooncentrale op maat voor jou bedrijf!

Ook aan VOIP-telefonie zijn tal van voordelen verbonden:

 • Je betaalt tot 30% minder voor nationale oproepen en zelfs tot 60% voor internationale oproepen
 • Je hoeft geen dure investeringen te doen
 • Het aantal lijnen is op elk moment snel en eenvoudig uit te breiden

Je zou haast gek zijn als je de proef niet op de som neemt nu je weet hebt van al deze voordelen. Durf de stap te zetten en wij verzekeren je dat je het je niet zal beklagen!

Activiteiten


Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
Teamtel
Berchemstraat 59 
B-1700 Dilbeek, Belgium
BTW: BE0679532411
Contacteer ons
Openingsuren
 • maandag: 09:00 - 17:00
 • dinsdag: 09:00 - 17:00
 • woensdag: 09:00 - 17:00
 • donderdag: 09:00 - 17:00
 • vrijdag 09:00 - 17:00
 • zaterdag Gesloten
 • zondag Gesloten
 • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.