Welkom bij Target Power

Over ons


Droom je van een snelle en efficiënte manier van communiceren binnen je bedrijf?

Target Power is de partner die je zoekt als het aankomt op zowel telemarketing en inbound calls als teleprospectie en afspraakplanning. We zijn gelegen in Herstal en we bieden onze diensten aan over heel België.

Ondertussen hebben we al 9 jaar ervaring op onze teller staan, wat van ons een van de meest toonaangevend spelers in de sector maakt.

Bij Target Power hechten we veel belang aan de tevredenheid van onze klanten. Laat dat de reden zijn waarom onze werknemers stuk voor stuk de juiste opleiding genoten moeten hebben en ze een minimum aan ervaring moeten kunnen voorleggen.

Verder volgen we op gepaste momenten een bijscholing, zodat we steeds up to date zijn en een nog betere service kunnen garanderen.

Wens je na het lezen van bovenstaande info nog extra inlichtingen te verkrijgen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen en een gratis offerte aan te vragen.

Aansluitend bekijken we samen de mogelijkheden en proberen we een oplossing op maat uit te werken die naadloos aansluit bij wat jij voor ogen hebt.


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


Wees er maar zeker van dat telemarketing een echte aanwinst kan zijn voor jouw bedrijf. Bij Target Power zijn we ons daar ten volle van bewust en daarom willen we graag de voordelen nog even benadrukken:

 • Goedkoop: dankzij oproepen hoef je niet fysiek van deur tot deur te gaan. Je bespaart dus op reiskosten.
 • Snelle en gemakkelijke installatie: met telemarketing kan je klantonderzoeken uitvoeren en vrij snel de vruchten plukken van de resultaten.
 • Geen geografische afstand: iedereen met een telefoon is nu bereikbaar. Als je iemand uit een ander land wil bereiken, is dat geen enkel probleem!

Ons team van experts gaat als volgt te werk: we definiëren samen met jou de te behalen doelstellingen voor de telemarketingstrategie en stellen alles in het werk om de gewenste resultaten te behalen.

We weten hoe belangrijk klantenservice vandaag de dag is. Omwille van die reden hebben we onze inkomende oproepservice ontwikkeld: we zijn telefonisch bereikbaar om klanten te helpen bij het oplossen van eventuele problemen.

Activiteiten


Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
Target Power
Rue D'Abhoozstraat 35 
B-4040 Herstal, Belgium
BTW: 0445248212
Contacteer ons
Openingsuren
 • maandag: 09:00 - 17:00
 • dinsdag: 09:00 - 17:00
 • woensdag: 09:00 - 17:00
 • donderdag: 09:00 - 17:00
 • vrijdag 09:00 - 17:00
 • zaterdag Gesloten
 • zondag Gesloten
 • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.