Welkom bij RS Development

Over ons


Wens je de deskundige hulp in te schakelen van een firma die gespecialiseerd is in isolatie en meer bepaald in dak- en spouwmuurisolatie? Dan zit je bij RS Development zeker en vast op je plaats!

Ons bedrijf situeert zich in Hasselt en we voeren onze klussen uit in de regio’s Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant. We staan nog maar in onze kinderschoenen, al weerhoudt ons dat er niet van de doelstelling te hebben om ons op te werken tot een vaste waarde in de sector.

RS Development doet er alles aan om de tevredenheid van z’n klanten op peil te houden. We proberen altijd om een goede verstandhouding te onderhouden met ons cliënteel en een samenwerking op lange termijn aan te gaan met hen.

Om aan bovengenoemde zaken te voldoen, hebben we enkel personeel in dienst dat de juiste scholing genoten heeft en een minimum aan ervaring aan de man kan brengen. Bovendien volgen we te gepasten tijde een bijscholingscursus.

Op die manier zijn we steeds op de hoogte van de nieuwste technieken en de meest recente ontwikkelingen in de branche.

Hebben onze diensten je interesse aangewakkerd, maar zit je vooralsnog met bepaalde onduidelijkheden die onbeantwoord zijn gebleven? Twijfel in dat geval niet om ons te contacteren en een gratis offerte aan te vragen.

Ons team van gemotiveerde medewerkers staat je vanzelfsprekend graag bij in de zoektocht naar de oplossing die jou het meest zal kunnen bekoren.


Verdiensten


Meer dan 1 jaar klant

Meer dan 1 jaar klant

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


Dak- en spouwmuurisolatie is waar het bij RS Development allemaal om draait. Bij ons kan je je verwachten aan kwaliteit, zowel op het gebied van gebruikte materialen als uitgevoerde klussen.

Een dakisolatie is zonder enige twijfel de meest noodzakelijke isolatie die in huis doorgevoerd dient te worden. Een slecht of zelfs niet geïsoleerd dak gaat gepaard met onnodige warmteverliezen tot wel 30%.

Als dergelijke besparing op je energiefactuur je niet over de streep trekt, dan weten wij in alle eerlijkheid ook niet wat er nog meer nodig is om je te laten overtuigen.

Een spouwmuurisolatie vergt een kleine investering, maar gaat net zoals een dakisolatie gepaard met grote besparingen, in dit geval tot 25%. Wacht niet langer om actie te ondernemen en besteed je isolatiewerken uit aan RS Development!

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
RS Development
Siegersveldstraat 32 
B-3500 Hasselt, Belgium
BTW: BE.0830.173.906
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.