Welkom bij Publivents

Over ons


Kijk je uit naar een bedrijf dat de aanmaak van je nieuwe website of webshop voor z’n rekening wenst te nemen? Dan doe je er goed aan om contact te zoeken met Publivents. Webdesign en webshops/webwinkels, maar ook SEA (Search Engine Advertising) en SEO (Search Engine Optimization) behoren tot onze specialiteiten.

Onze onderneming is gevestigd in Westvleteren en we zijn actief in en rond West-Vlaanderen. Door de jaren heen zijn we erin geslaagd om naam een faam te verwerven in de sector, wat van ons een van de toonaangevende spelers maakt.

Publivents streeft altijd een optimale tevredenheid van z’n klanten na. Om dit te bewerkstelligen, proberen we een goede band te onderhouden met ons cliënteel en hen te overtuigen om zich voor geruime tijd te beroepen op onze diensten.

Daarom hebben we enkel mensen op onze loonlijst staan die de juiste opleiding gevolgd hebben en over een basis aan ervaring beschikken. Verder wonen we op regelmatige tijdstippen bijscholingscursussen bij, waardoor we een nog betere service aan ons klantenbestand kunnen aanbieden.

Spreken onze aangeboden diensten je aan, maar is er iets dat je voorlopig ervan weerhoudt om met ons in zee te gaan? Aarzel in dat geval zeker niet om contact met ons op te nemen en aanvraag te doen voor een gratis offerte.

Wij trachten steeds een oplossing aan te reiken die naadloos aansluit bij jouw persoonlijke verwachtingen.


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan drie jaar actief op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf is al meer dan drie jaar actief op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


Een goede website is de directe verbinding met nieuwe klanten. Je hebt er dan ook alle baat bij om de aanmaak van je nieuwe website aan professionals zoals die van ons uit te besteden. Wij verzekeren je een aantrekkelijke en succesvolle website die gebruiksvriendelijk zal zijn en hoog zal scoren op Google.

Webshops en webwinkels behoren eveneens tot het takenpakket van Publivents. Zoals de termen het zelf al aangeven, fungeren ze als extra verkoopkanaal en moeten ze dus in het oog springen en aanzetten tot kopen.

Een eenvoudige of iets complexere webshop, of zelfs een app of mobiele webshop: je kan voor al deze zaken bij ons terecht.

Verder houden we ons nog bezig met SEA (Search Engine Advertising) en SEO (Search Engine Optimization). SEO helpt je om makkelijker gevonden te worden op Google, waardoor je je klantenbestand op een eenvoudige manier kan uitbreiden. SEA focust dan weer specifiek op advertenties.

Door te adverteren op zoekmachines bereik je een pak potentiële nieuwe klanten en kan je je focussen op bepaalde doelgroepen.

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
Publivents
Westvleterenstraat 43 
B-8640 Westvleteren, Belgium
BTW: 0840281997
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.