Welkom bij PKG Security

Over ons


PKG Security is een bedrijf uit Ninove dat gespecialiseerd is in beveiliging. Ons bedrijf is de nummer één alarminstallateur in Ninove! Bij ons kan u terecht voor elektriciteitswerken, brandbeveiliging, alarmsystemen en videofonie. Uw veiligheid staat voor ons centraal. Onze kernwaarden zijn flexibiliteit, innovatieve technologie en veiligheid. Wij werken bovendien voor particulieren en bedrijven. Bij PKG Security bent u dus in goede handen!


Verdiensten


Meer dan 1 jaar klant

Meer dan 1 jaar klant

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


Er zijn verschillende soorten alarmsystemen, dus het is belangrijk om op voorhand te weten welke soort het best bij uw thuissituatie past en wat u exact zoekt. Ook de prijs hangt af van verschillende factoren. Denk maar aan de hoeveelheid detectoren die u wilt plaatsen, de plaatsingswijze (bekabeld of draadloos), de bijkomende accessoires en uiteraard ook de complexiteit van het systeem. Een camera die 24/7 voor beelden zorgt, zal voor een hogere kostprijs zorgen. Een geplaatste standaard installatie kost gemiddeld 1.000 à 2.000 euro, maar dit kan grandioos variëren. Indien uw woning meer dan 10 jaar oud is en u ervoor kiest om uw woning te laten installeren door de erkende installateurs van PKG Security, komt u bovendien in aanmerking voor een verlaagd BTW-tarief van 6%.

Hieronder staan de verschillende soorten alarmsystemen gebaseerd op de plaatsingswijze:

 • Een bekabeld alarmsysteem.

De verschillende onderdelen van de installatie worden met elkaar verbonden a.d.h.v. kabels, maar dit spreekt uiteraard voor zich. De installatie van een bekabeld alarmsysteem vereist dan ook het nodige breekwerk, werken die de installatieprijs kunnen doen oplopen. Het systeem is betrouwbaar en beschikt tenslotte over een grote reikwijdte.

 • Een draadloos alarmsysteem.

Als u voor een draadloos alarmsysteem kiest, dan is het grote voordeel dat u grote breekwerken vermijdt en dus geniet van een goedkopere installatie. Anderzijds is deze soort doorgaans duurder dan de bekabelde variant. Een ander groot voordeel is echter dat deze soort makkelijker uit te breiden is, doordat het niet bekabeld is. Indien u uitbreidingen in gedachten hebt, is dit hoogstwaarschijnlijk de meest logische optie.

 • Uitbreidingsmogelijkheden.

Uitbreidingsmogelijkheden zijn er om uw woning of terrein nog beter te beveiligen. De extra functies maken van uw alarminstallatie een goed functionerend geheel. De verschillende functies bestaan uit het volgende:

 • Buitensirene ’s die u meteen verwittigen als er iemand probeert in te breken in uw woning. Het afschrikeffect zorgt bovendien voor een extra voordeel.
 • Camera’s met opname die de beveiliging van uw woning aanzienlijk verbeteren. De beelden kan u achteraf of op hetzelfde moment op uw tablet of smartphone bekijken.
 • Afstandsbedieningen zorgen ervoor dat u van op afstand het alarm kan activeren en deactiveren.
 • De sms-functie zorgt ervoor dat u het alarm kan activeren en deactiveren a.d.h.v. een eenvoudige sms.

Kies voor een hoogstaand kwalitatief alarmsysteem/beveiligingssysteem van PKG Security. Wacht niet langer en vraag hier onmiddellijk een gratis en vrijblijvende offerte aan!

 

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
PKG Security
Hernof 5  Bus A
B-9400 Ninove, Belgium
BTW: BE 0831.124.704
Contacteer ons
Openingsuren
 • maandag: 09:00 - 17:00
 • dinsdag: 09:00 - 17:00
 • woensdag: 09:00 - 17:00
 • donderdag: 09:00 - 17:00
 • vrijdag 09:00 - 17:00
 • zaterdag Gesloten
 • zondag Gesloten
 • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.