Welkom bij Pixeo

Over ons


Wij zijn Pixeo uit Arendonk en zijn expert in het bouwen en designen van creatieve websites die gebruiksvriendelijk zijn. Verder garanderen wij dat de website goed gevonden wordt via verschillende zoekmachines (SEO) zodat de juiste doelgroep bereikt wordt.

Daarnaast zijn we ook gespecialiseerd in het creëren van webshops. Wij bouwen de webshop op maat en zorgen ervoor dat het bestelproces zeer eenvoudig verloopt zodat de klant hier geen moeilijkheden mee ondervindt. Dit bevordert het koopgedrag van de klant en stimuleert de verkoop.

Tenslotte kent het creëren van webapplicaties, logo’s, huisstijlen, print design, brochures, briefhoofden en visitekaartjes ook geen geheimen meer voor ons. We leven in een digitaal tijdperk waar internet centraal staat. Websites, webshops, webapplicaties,… zijn dus onmisbaar geworden. Heeft u hulp nodig met de creatie hiervan? Dan zet ons gedreven, innovatieve team zich graag in voor uw projecten!


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan tien jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf is al meer dan tien jaar actief op het Bobex netwerk!

Bobex gebruikers geven de hoogste kwaliteitsscore aan dit bedrijf.

Bobex gebruikers geven de hoogste kwaliteitsscore aan dit bedrijf.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


Pixeo kan u helpen zowel met uw website, als met uw online marketing, als met uw behoeften in grafisch ontwerp.

Webdesign

Webdesign is de ideale start voor uw online marketing verhaal. Hiervoor heeft u een sterke website voor nodig. Pixeo heeft daarom vier succesfactoren ondervonden die iedere succesvolle website bezit. Deze succesfactoren zijn vindbaarheid, snelheid, toegankelijkheid en gebruiksvriendelijkheid.

Vindbaarheid, of beter gezegd, vindbaarheid op Google is een sleutelelement tot een succesvolle pagina. Google is de meest gebruikte zoekmachine. Op Google zelf klikken de meesten niet verder dan de eerste zoekpagina. Om hierop te belanden is een goede SEO (Search Engine Optimization) belangrijk. Niet enkel wanneer u uw website start is dit belangrijk, maar ook tijdens het onderhouden van uw website moet uw SEO op punt blijven. Pixeo helpt u bij het optimaliseren van uw website en de juiste scores te behalen.

Een trage website jaagt bezoekers weg. Bezoekers verliezen hun geduld, en gaan ergens anders zoeken wat ze willen vinden op het web. De snelheid van je website wordt door verschillende technische elementen bepaalt. Pixeo helpt u een vlotte, snel klikbare website te bouwen. We werken daarom met een eigen content managing systeem (CMS).

Websites moeten op ieder soort apparaat toegankelijk zijn. Zowel op laptops en computers als op smartphones en tablets. Toegankelijkheid kan uw website maken of breken. Bezoekers kunnen interesse tonen via hun PC, maar interesse verliezen wanneer uw website niet goed werkt op smartphone. Pixeo zorgt ervoor dat uw website niet alleen op alle apparaten werkt maar dat de website zich ook op ieder apparaat optimaal aanpast. Zo heeft u een responsive website, uw website zal zich automatisch aanpassen aan het apparaat.

Zowel de look als feel van uw website zijn belangrijk voor de gebruiksvriendelijkheid. Uw website moet aantrekkelijk zijn en interessant voor een optimale user experience. De inhoud wordt behandeld door een getalenteerde copywriter om uw website goede content te geven. Het design wordt creatief aangepakt om een mooie website te creëren.

Online marketing

Uw website is sterk, maar is dat genoeg? Uw website heeft water en zon nodig om te groeien. De water en zon van uw website is zijn namelijk de juiste bezoekers en het omzetten van deze bezoekers naar klanten. We kunnen deze bezoekers aantrekken met SEO (zoals eerder uitgelegd) of met SEA (Search Engine Advertising) is echter betalend omdat dit adverteren is op Google. Daarnaast kunnen sociale media uw bezoekers ook lokken naar uw website. Zo kunnen we alvast de juiste bezoekers benaderen. Wanneer de juiste bezoekers zijn gelokt, is het belangrijk om na te gaan wat van deze bezoekers nu net klanten maakt, en wat er de bezoekers tegenhoudt om klant te worden. Pixeo kan u hierbij helpen.

Grafisch ontwerp

Tot slot kan Pixeo u ook helpen met grafisch ontwerp. Dit kan gaan uw logo tot uw visitekaartjes, maar bijvoorbeeld uw huisstijl en uw advertenties, en nog veel meer.

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0

Beoordelingen 

Ingrid  T .

18/11/2016    Grimbergen


Project : Webdesign te Grimbergen
Beoordeling : Wij hebben gekozen om te werken met Pixeo voor de website op maat
Adres
Pixeo
Retieseweg 164 
B-2440 Geel, Belgium
BTW: 0838033676
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.