Welkom bij Pinakes

Over ons


Zou je graag een hulplijn inschakelen als het aankomt op marketing & prospectie, en meer bepaald in de vorm van adressenbestanden en databanken? Dan hebben we uitstekend nieuws voor jou, want Pinakes stelt zich als specialist in bovengenoemde zaken kandidaat om jouw opdracht op zich te nemen. Onze firma is gelegen in Brussel en elke regio in België kan een beroep doen op onze diensten. We zijn ondertussen zo’n 10 jaar aan de slag in de sector, wat betekent dat we al heel wat ervaring vergaard hebben doorheen de jaren en bijgevolg de ideale partner zijn om mee in zee te gaan.

Bij Pinakes hechten we veel belang aan de tevredenheid van onze klanten. We proberen altijd een optimale verstandhouding uit te bouwen met elk van onze klanten en hopen erop dat ze het zien zitten om op lange termijn samen te werken met ons. Om die ambities kracht bij te zetten, kiezen we er doelbewust voor om uitsluitend personeel aan te werven dat de juiste scholing genoten heeft en verder de nodige ervaring aan de man kan brengen. Bovendien volgen we te gepasten tijde een bijscholingscursus. Op die manier zijn we steeds mee met het reilen en zeilen in de branche en komen we zelden tot nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Heeft bovenstaande informatie zo goed als alles in een helder licht geplaatst, maar blijf je vooralsnog met iets gewrongen zitten? Aarzel in dat geval zeker niet om contact met ons op te nemen en aanvraag te doen voor een gratis offerte. Ons team van experts voelt het kriebelen om de handen in elkaar te slaan en een oplossing op maat uit te werken die volledig voldoet aan jouw persoonlijke wensen en noden.


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


Bij Pinakes focussen we ons op 2 specifieke zaken, namelijk adressenbestanden en databanken. Je bent met andere woorden zeker en vast aan het juiste adres bij ons als het hierop aankomt!

Adressenbestanden en databanken zijn onontbeerlijk in de zoektocht naar nieuwe klanten. Het durft al eens voor te vallen dat je kostbare tijd verliest door je te baseren op gegevens die niet kloppen of inmiddels verouderd zijn. Laat dat de reden zijn waarom Pinakes je te hulp schiet: durf de sprong te wagen om op onze diensten te vertrouwen en wij garanderen je dat het een succesverhaal wordt!

Activiteiten


Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
Pinakes
Keizerslaan 34 
B-1000 Brussel, Belgium
BTW: -
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.