Welkom bij ORANGE

Over ons


Orange is een wereldwijde aanbieder van mobiele telefonie en heeft ongeveer 3 miljoen klanten in België en Luxemburg. Wij bieden onze telecomdiensten aan op zowel de residentiële als de zakelijke markt. Wilt u kwaliteit? Bij ons bent u aan het juiste adres!  

Wat bieden wij zoal? Voor particulieren hebben we mobiele prepaid- en postpaiddiensten, alsook tv en internet via het Belgische kabelnetwerk. Voor bedrijven hebben we Orange mobiele/vaste telefonie en breedbandinternet.

Ook een uitgebreid aanbod van connectiviteits- en mobiliteitsdiensten, waaronder producten of diensten die gebaseerd zijn op big data en het Internet of Things (IoT), kan u bij ons vinden. Bent u op zoek naar de juiste oplossing voor uw bedrijf? Contacteer ons meteen!


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan drie jaar actief op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf is al meer dan drie jaar actief op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


Waarom voor Orange kiezen? Er zijn namelijk veel redenen waarom u in hen kan vertrouwen:

 • Zij bieden een topnetwerk, gebruik makende van 4G. Profiteer van alle mogelijkheden dat het netwerk van Orange te bieden heeft. Met hun netwerkt blijft u altijd verbonden en bereikbaar, waar u ook bent. Het bedrijft investeert in de nieuwste technologische ontwikkelingen zodat u kan genieten van kwalitatieve gesprekken met een verbeterd HD Voice en HD Voice + systeem.

  Dankzij een uitstekend topnetwerk zal u geen last meer hebben van storende geluiden op de achtergrond en in ruil daarvoor zal u genieten van heldere en vlekkeloze gesprekken!  
 • Als u voor Orange kiest, kiest u voor de beste prijzen! Bij Orange kan u vertrouwen op high-end producten die afbetaalbaar zijn aan een kleine prijs. Wilt u genieten van hoge kortingen? Ook hier is Orange de beste in. Orange biedt steeds een ruime keuze aan goedkope producten in uitverkoop.
 • U geniet van een kwaliteitsvolle service. Van begin tot einde staat Orange voor u klaar en u zal altijd bij hen terecht kunnen voor uw vragen of twijfels.

  Weet u niet goed wat kiezen tussen het uitgebreid aanbod of weet u gewoonweg niet welk tarief/product het meest geschikt is voor uw bedrijf? Geen zorgen, want ook hier kan Orange u mee helpen. U staat er dus nooit alleen voor.

Orange heeft enorm veel te bieden. Waar kan u echter zeker op vertrouwen als u voor hen kiest?

 • Geen verrassingen: in het geval u extra kosten op uw energiefactuur terugvindt, moet u zich geen zorgen maken. Orange zet deze fout meteen recht!
 • Altijd gerust: stel u voor dat u toch zonder bereik valt of domweg niet genoeg data meer heeft. Ook dan hoeft u zich geen zorgen te maken, want Orange zet dit meteen recht!
 • Altijd kunnen kiezen: u zal nooit betalen voor producten of diensten die u zelf niet gebruikt. Indien dit wel gebeurt, zal Orange dit probleem meteen oplossen. Transparantie is daarom ook heel belangrijk voor dit bedrijf, zodat u altijd precies weet wat er exact gebeurt en waar u uiteindelijk voor betaalt.

Bij Orange kan u rekenen op openheid, dynamiek, betrokkenheid en respect. Twijfel dus niet langer en vraag hier een gratis en vrijblijvende offerte aan!

Activiteiten


Actief in


Created with Raphaël 2.1.0

Beoordelingen 

Lucas  V .

25/05/2018    Middelkerke


Project : GSM-tarieven vergelijking
Beoordeling :
Adres
ORANGE
Bourgetlaan, 3 
1140 Brussel, Belgium
BTW: be0456.810.810
Contacteer ons
Openingsuren
 • maandag: 09:00 - 17:00
 • dinsdag: 09:00 - 17:00
 • woensdag: 09:00 - 17:00
 • donderdag: 09:00 - 17:00
 • vrijdag 09:00 - 17:00
 • zaterdag Gesloten
 • zondag Gesloten
 • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.