Welkom bij Opel Belgium

Over ons


Bij Opel zetten we ons volledig in om u een voertuig te bezorgen die volledig voldoet aan uw smaak en behoeften, helemaal gepersonaliseerd! In ons aanbod vindt u tal van autotypes terug: stads-, gezins- en stationwagens, maar ook SUV's, cabrio's en sportwagens. Daarnaast hebben we ook modellen voor goederenvervoer.

Verder bieden wij ook verschillende bijkomende producten en diensten aan. U kunt bij ons uw wagen laten uitrusten met verschillende accessoires, een Opel-verzekering afsluiten, enz. Zo kan u kiezen voor een aankoop die alles heeft waar u nood aan heeft, en verder gaat dan het broodnodige!

Als klap op de vuurpijl beschikken we ook over een gratis onderhoudsdienst en bieden we ook de mogelijk aan tot leasing. Wilt u graag eerst eens van een testrit genieten? Vraag een gratis en vrijblijvende testrit aan bij een verdeler in uw buurt!

Opel is een van oorsprong Duitse autofabriek, die sinds 2017 in handen is van het Franse autoconcern PSA Groupe. Met 38.000 werknemers in 2016 en een marktaandeel van iets minder dan 6% is Opel een van de grootste autofabrikanten in Europa. U bent dan ook verzekerd van kwaliteit en betrouwbaarheid wanneer u voor Opel kiest!


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan drie jaar actief op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf is al meer dan drie jaar actief op het Bobex netwerk.

Bobex gebruikers geven de hoogste kwaliteitsscore aan dit bedrijf.

Bobex gebruikers geven de hoogste kwaliteitsscore aan dit bedrijf.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


Uw Opel wordt op uw maat gemaakt. U kiest welk model het best bij u past, en personaliseert hem vervolgens volledig op basis van uw behoeften: design, accessoires en extra services. Zo wordt uw droomauto of ideale bedrijfswagen werkelijkheid.

Personenwagens

Van stadswagens tot gezinswagens, en van stationwagens tot SUV’s, bij Opel kan het allemaal. Ook sportieve wagens kan u bij ons vinden. Wilt u graag een milieuvriendelijke keuze maken? Kies dan voor elektrische auto!

Bedrijfswagens

Alles wat u maar kan wensen, bezorgen wij u. Een bestelwagen met een gesloten of dubbele cabine die volledig elektrische rijdt? Geef ons uw voorkeuren mee, en wij zorgen voor de rest!

Onze bedrijfsvoertuigen hebben hun betrouwbaarheid al meermaals en langdurig bewezen. Kies voor het Movano, Vivaro  of Combo Cargo model op basis van de laadruimte, het design en de wendbaarheid. Personaliseer vervolgens uw bedrijfswagen zoals jij dat wil!

Onderhoud

Dankzij onze experten is uw Opel voertuig steeds perfect met alles in orde. Topprestaties en -kwaliteit verzekerd! We kijken het voertuig, de batterij, het remsysteem, de ruitenwissers, het oliepeil en de verlichting na zodat uw wagen in topconditie blijft.

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0

Beoordelingen 

Gisèle  C .

21/01/2017    Assenois


Project : Devis pour leasing d'une insignia
Beoordeling : transaction super rapide
Vertaling bekijken
Didier  W .

15/01/2017    Lincent


Project : Véhicule Opel en leasing pour entreprise à Lincent 4287
Beoordeling : 80
Vertaling bekijken
Mohammed  A .

08/02/2017    Brussels


Project : Leasing van een wagen voor een zelfstandige in Brussel
Beoordeling : No good
Adres
Opel Belgium
Prins Boudewijnlaan 24 A 
B-2550 Kontich, Belgium
BTW: BE0404957875
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.