Welkom bij Wase Zon

Over ons


Wil je niet achterblijven op de menigte en denk je eraan om zonnepanelen te laten installeren? Dan ben je bij Wase Zon alvast aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in zonnepanelen en alles wat ermee te maken heeft.

Onze firma situeert zich in Waasmunster en we bedienen de regio Oost-Vlaanderen. Ons bedrijf is nog maar 4 jaar oud, wat zeker niet betekent dat we geen ambitie koesteren om uit te groeien tot een van de toonaangevende spelers in de sector.

Wase Zon heeft steeds als doelstelling om een goede relatie met z’n klanten te onderhouden en ze voor langere periode aan zich te binden. Het ligt voor de hand dat het enkel mogelijk is om een engagement op lange termijn aan te gaan wanneer klanten permanent tevreden zijn over de diensten die we hen leveren.

Daarom nemen we enkel mensen aan die de juiste opleiding gevolgd hebben en over een minimum aan ervaring beschikken. Verder scholen we ons op regelmatige basis bij. Op die manier zijn we altijd volledig op de hoogte van wat er zich allemaal afspeelt in de branche.

Klinkt het aanlokkelijk om met ons samen te werken, maar zijn er voorlopig nog enkele zaken die onduidelijkheden met zich meebrengen? Aarzel dan in geen geval om contact met ons op te nemen en aanvraag te doen voor een gratis offerte.

Ons team van experts zal er alles aan doen om optimaal tegemoet te komen aan je persoonlijke verlangens.


Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 5 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf is meer dan 5 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


Bij Wase Zon spitsen we ons hoofdzakelijk toe op zonnepanelen en de plaatsing ervan. Als je jezelf afvraagt waarom je voor zonnepanelen moet gaan, luidt ons antwoord als volgt: het is een duurzame, groene en veilige vorm van energie.

Zonnepanelen zijn ook steeds meer in trek in Vlaanderen, vermits zo’n 400000 Vlamingen er ondertussen al hebben laten installeren. De reden hiervoor is de aantrekkelijk lage prijs. In vergelijking met 10 jaar geleden ligt de prijs ondertussen 60% lager. Bovendien neemt het rendement van zonnepalen alsmaar toe.

Vertrouw je klus toe aan Wase Zon en wij zorgen voor een vlekkeloze service aan een strak tempo tegen correcte prijzen, uiteraard in combinatie met materialen van de allerbeste kwaliteit.

Activiteiten


Regio ' s van de activiteit
Adres
Wase Zon
Manta 16
9250 Waasmunster, België
BTW: 0836.416.845
Openingsuren
  • Maandag: 09:00 - 17:00
  • Dinsdag: 09:00 - 17:00
  • Woensdag: 09:00 - 17:00
  • Donderdag: 09:00 - 17:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .