Welkom bij Trap2

Over ons


Wij zijn Trap2, uw expert in de renovatie van oude trappen. Dankzij onze kwalitatief hoogstaande materialen en professionele aanpak, houden wij onze klanten al jaren tevreden. We zetten dus met veel plezier ons team van professionals in om uw oude trap een gloednieuwe uitstraling te geven.

Bij Trap2 is elke trap een unieke trap: uw trap is ons beginpunt. In twee dagen tijd geven wij uw oude trap een nieuwe uitstraling door hem van een nieuwe toplaag van hout te voorzien. Wij zoeken samen met u naar de ideale trap, en u heeft uiteraard volledige controle over de kleur en de stijl!

Ook zijn we gespecialiseerd in het bekleden van betontrappen en installeren we ook trapleuningen, parket, ledverlichting, maatkasten, vensterbanken en ondertrappen. Wij doen er werkelijk alles aan om u uw droomtrap op maat en met alles erop en eraan te bezorgen.


Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 5 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf is meer dan 5 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


Traprenovatie

In twee dagen tijd krijgt uw oude trap een nieuwe look, volledig naar uw wens. Of u nu gaat voor een moderne, klassieke of landelijke stijl, wij maken het werkelijkheid. We doen dit allemaal zonder breekwerk en werken alles tot in de puntjes af.  Wil u de trap tijdens de werken blijven gebruiken? Geen probleem, u kan op ons rekenen.

Betontrappen

Een betontrap is enorm stevig, stabiel en vuurbestendig. Het laat u toe zwaar en groot materiaal veilig naar boven te brengen. Het is betaalbaar en kan mooi worden afgewerkt met verschillende materialen zoals hout.

Trapleuningen

Wil u extra handgrepen of een veilige balustrades? Geen probleem! Inox, staal of glas: u kan uw creativiteit helemaal kwijt bij het kiezen van een trapleuning. Wij staan u bij in uw keuze!

Parket

Uw parket vloer laten leveren en plaatsen? Daarvoor kan u op Trap2 rekenen. Dat kan in hetzelfde parket als de bekleding van uw trap. Onze ervaring laat toe ook de moeilijkste hoeken en kanten perfect af te werken en zo ook een bijkomende ruimte helemaal om te vormen. U vermijd zo kleurverschillen en uw parket wordt perfect op maat gemaakt.

LED-verlichting

Wil u uw trap helemaal tot zijn recht laten komen? Dat doet u met de juiste led-verlichting. Die kunnen in de traptreden of trapwangen weggewerkt worden, maar ook in de muurwand. Sfeerverlicht geeft uw woning een prachtige extra cachet.

Maatkasten

Wilt u een zo functioneel mogelijke kast die volledig voldoet aan uw smaak? Wij bezorgen u kasten op maat, zowel losstaande als inbouwmodellen. U kiest bovendien het materiaal: MDF, laminaat of massief hout. Een volledig gepersonaliseerde kast dus!

Ondertrappen

Ondertrappen zijn budgetvriendelijk en ideaal te gebruiken als werftrap. Ze kunnen makkelijk goed geïsoleerd worden en houden geen stof vast. Later kan u er dan voor kiezen om ze af te werken met tapijt, massief hout of vinyl.

Andere producten

U kan bij Trap2 terecht met al uw vragen. Op uw vraag leveren en plaatsen we ook vensterbanken en deuren, maar ook met al uw andere vragen kan u bij ons terecht. Twijfel dus niet en vraag uw gratis en vrijblijvende offerte aan!

Activiteiten


Regio ' s van de activiteit
Adres
Trap2
Beneluxlaan 22
8530 Harelbeke, België
BTW: BE0839428003
Openingsuren
  • Maandag: 09:00 - 17:00
  • Dinsdag: 09:00 - 17:00
  • Woensdag: 09:00 - 17:00
  • Donderdag: 09:00 - 17:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .