Welkom bij Tony Boel

Over ons


Zou je gevelwerken willen laten uitvoeren aan je woning? Of heb je eerder te kampen met een vochtprobleem en wil je dat laten bestrijden door een gespecialiseerde firma? Dan hebben we goed nieuws voor jou, want Tony Boel houdt zich bezig met bovengenoemde zaken! Ons bedrijf bevindt zich in Aalst en we bedienen de ganse regio Oost-Vlaanderen met onze diensten. We kenden in 2013 onze opstart in de sector, waardoor we ondertussen de nodige kennis en ervaring in het vak vergaard hebben en stilaan uitgroeien tot een van de toonaangevende spelers.

Bij Tony Boel investeren we optimaal in de tevredenheid van onze klanten. We proberen steeds een zo goed mogelijke relatie te onderhouden met ons cliënteel en we gaan graag een samenwerking op lange termijn aan met hen. Om effectief in onze opzet te slagen, kiezen we er bewust voor om uitsluitend personeel in dienst te nemen dat de juiste opleiding gevolgd heeft en de nodige ervaring aan de man kan brengen. Daarnaast scholen we ons op regelmatige basis bij. Op die manier weten we quasi altijd wat er speelt in de branche en komen we zelden tot nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Hou je na het lezen van bovenstaande info een goed gevoel over aan onze diensten, maar blijf je toch nog met twijfels achter? Aarzel in dat geval zeker niet om contact met ons op te nemen en aanvraag te doen voor een gratis offerte. Onze enthousiaste werknemers staan te popelen om de handen in elkaar te slaan en een oplossing op maat uit te werken die tot in detail beantwoordt aan jouw persoonlijke wensen en noden.


Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 5 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf is meer dan 5 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


Tony Boel spitst zich voornamelijk toe op gevelwerken en vochtbestrijding. De uitvoering van onze opdrachten gaat steevast gepaard met materialen van de beste kwaliteit, een strak tempo en betaalbare prijzen.

Gevelwerken dringen zich na verloop van tijd onvermijdelijk op. Door kort op de bal te spelen laat je je gevel er enerzijds weer uitzien als nieuw en garandeer je ‘m anderzijds van een langere levensduur. Vochtbestrijding is dan weer noodzakelijk om de goede staat van je woning en -nog belangrijker- je gezondheid niet in gevaar te brengen.

Regio ' s van de activiteit
Adres
Tony Boel
Bredestraat 289
9300 Aalst, België
BTW: BE0867.363.805
Openingsuren
  • Maandag: 09:00 - 17:00
  • Dinsdag: 09:00 - 17:00
  • Woensdag: 09:00 - 17:00
  • Donderdag: 09:00 - 17:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .