Welkom bij SBCW

Over ons


Voor kwaliteitsvolle kopieermachines bent u bij SBCW aan het goede adres. Onze firma verkoopt daarnaast ook multifunctionele printers! Ons bedrijf is gelegen in Waregem en opereert in heel Oost- en West-Vlaanderen.

De kopieermachines en multifunctionele printers kan u zowel kopen, huren als leasen. Aan u dus de keuze wat het beste bij u en bij uw financiële situatie past. Als u over voldoende kapitaal beschikt en klaar bent voor een investering, kan u ervoor kiezen om het product(en) te kopen. Wilt u wel gebruik maken van onze producten, maar wilt u geen eigenaar zijn? Kies er dan voor om ons product te huren. De derde optie is uiteraard om onze producten te leasen.

Heeft uw bedrijf nood aan kopieermachines en printers die ervoor zorgen dat u nog beter presteert? Heeft u nood aan producten die u niet in de steek zullen laten? Aarzel niet en contacteer ons onmiddellijk!


Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 5 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf is meer dan 5 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


De kwaliteitsvolle kopieermachines van SBCW zijn alleen maar een aanwinst voor een goed draaiend bedrijf. Ze zijn efficiënt, betrouwbaar, geavanceerd en geraffineerd. Bovendien zorgen ze voor een hoge efficiëntie op de werkvloer en dus tevreden werknemers. Waarom zijn ze essentieel? Op een razendsnelle en haarscherpe manier kan u belangrijke documenten, verslagen of afbeeldingen kopiëren. Bij SBCW vindt u het juiste model dat bij u en uw kantoor past!

Hoewel traditionele printers nog steeds een grote aanwinst zijn voor een bedrijf, zijn multifunctionele printers dan weer een stapje verder in de goede richting. Sinds deze printers op de markt zijn, verkiezen bedrijven vaak dit product boven een traditionele printer of een kopieermachine. Hier zijn uiteraard ook veel redenen voor. Een multifunctionele printer brengt echter drie basisfuncties in één apparaat samen, namelijk het printen, scannen en kopiëren.

 • De multifunctionele printer heeft daarnaast nog extra functies, zoals mail, fax en een geheugenkaartlezer. Het is dus een veelzijdig product dat zorgt voor een optimale efficiëntie op kantoor!
 • Daarnaast is ook de prijs van een multifunctionele printer noemenswaardig, aangezien deze aanzienlijk lager is dan als u alle onderdelen apart zou moeten aankopen. In plaats van alle functies apart te kopen, is het veel verstandiger om de multifunctionele printer aan te schaffen!
 • U bespaart zichzelf geld, maar vooral ook tijd. U zal alles op hetzelfde apparaat kunnen uitvoeren en dus geen documenten van het ene naar het andere apparaat moeten doorsturen. Denk eraan, tijd is kostbaar en zeker in het zakenleven!
 • Tenslotte heeft u geen apart kopieerapparaat, scanner en printer meer nodig, waardoor u opeens extra ruimte creëert. Deze ruimtebesparing kan dan weer nuttig zijn in het geval u een krap kantoor hebt of als u de ruimte voor iets anders wilt gebruiken.

Hebt u het gevoel dat onze kwaliteitsvolle kopieermachines en multifunctionele printers perfect in uw kantoor zouden passen? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

Regio ' s van de activiteit
Adres
SBCW
Paterswegel 31
8790 Waregem, België
BTW: BE0840052464
Openingsuren
 • Maandag: 09:00 - 17:00
 • Dinsdag: 09:00 - 17:00
 • Woensdag: 09:00 - 17:00
 • Donderdag: 09:00 - 17:00
 • Vrijdag: 09:00 - 17:00
 • Zaterdag: Gesloten
 • Zondag: Gesloten
 • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .