Welkom Sales Up

Over ons


Wil je je bedrijf graag op een snelle en efficiënte manier zien groeien? Dan doe je er goed aan om de deskundige hulp van Sales Up in te schakelen. Wij zijn een bedrijf dat zich voornamelijk bezighoudt met call center (in-, outbound), telemarketing en teleprospectie en afspraakplanning. Onze hoofdzetel bevindt zich in Moorsel en we zijn werkzaam in de regio’s Antwerpen, Brussel, Limburg, Oost- en West-Vlaanderen en Vlaams-Brabant. Ondertussen hebben we reeds 20 jaar ervaring opgedaan in de sector, wat van ons een van de meest ervaren en toonaangevende spelers in de branche maakt.

Om bij ons in dienst te treden, moet je eerst de juiste scholing genoten hebben en ook over een minimum aan ervaring beschikken. Vakkennis en vakmanschap zijn essentiële pijlers om een zo optimaal mogelijke dienstverlening te garanderen aan ons cliënteel. Bovendien scholen we ons op regelmatige basis bij. Op die manier zijn we steeds mee met de nieuwste technieken en kunnen we nog betere diensten aan de man brengen.

Ben je mee met ons verhaal, maar mis je nog dat laatste duwtje in je rug om je te laten overtuigen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en aanvraag te doen voor een gratis offerte. Aansluitend bekijken we samen de mogelijkheden en werken we een oplossing op maat uit voor jou.


Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 3 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf is meer dan 3 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


Het belangrijkste doel bij Sales Up is om je een helpende hand te bieden in de groei van je bedrijfsresultaten. We komen steeds proactief en innovatief voor de dag en garanderen je vlekkeloos werk dat ongetwijfeld een bijkomende oplossing zal zijn voor jouw klanten.

Door de jaren heen hebben we ons gespecialiseerd in telemarketing omdat we weten hoe cruciaal dat domein is voor elk bedrijf dat de nodige ambitie koestert. We bieden daarom verschillende telemarketingdiensten aan:

 • Leadopvolging: wij helpen om je leads om te zetten in klanten
 • Teleprospectie: plan dankzij ons belangrijke vergaderingen
 • Telefonische verkoop: wij helpen je vanop afstand om klanten voor je te winnen

Als echte liefhebbers van marketing en sales helpen wij je eveneens bij het stellen van doelen voor je bedrijf en doen wij er werkelijk alles aan om die samen met jou in vervulling te doen gaan. Ons team van experts volgt altijd 3 waarden: efficiëntie, optimisme en speelsheid.

Regio ' s van de activiteit
Beoordelingen 

0 review van Sales Up

Bobex Score : %

Adres
Sales Up
Leirekenstraat 16
9310 Moorsel, België
BTW: BE0877584635
Openingsuren
 • Maandag: 09:00 - 17:00
 • Dinsdag: 09:00 - 17:00
 • Woensdag: 09:00 - 17:00
 • Donderdag: 09:00 - 17:00
 • Vrijdag: 09:00 - 17:00
 • Zaterdag: Sluiten
 • Zondag: Sluiten
 • Feestdagen Sluiten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .