Welkom bij Ruban Zelfbouw

Over ons


Speel je met het idee om zelf ventilatie te plaatsen? Of neig je eerder in de richting van zelf elektriciteit leggen? Dan is Ruban Zelfbouw de ideale partner om mee in zee te gaan! Onze firma heeft z’n vestiging in Waasmunster en we voeren onze klussen uit in de regio’s Oost-Vlaanderen en Antwerpen. Mettertijd zijn we uitgegroeid tot een gerespecteerde en betrouwbare kracht in de branche.

Als er iets is waar wij veel belang aan hechten, is het wel vakmanschap en ervaring. Wij werken enkel met mensen die de juiste opleiding gevolgd hebben en over de nodige ervaring beschikken.

Verder scholen we ons op regelmatige basis bij, zodat we altijd volledig mee zijn met de nieuwste ontwikkelingen. Dankzij die bijscholingen kunnen we een nog beter resultaat garanderen.

Heb je reeds concrete plannen in je hoofd? Aarzel in dat geval niet om ons te contacteren en een gratis offerte aan te vragen. Aan de hand van je aanvraag bereiden we de offerte voor en nemen we binnen de 3 werkdagen contact met je op.

Tijdens de afspraak zelf lichten we toe hoe we je gaan begeleiden tijdens het project, nemen we de verschillende materialen door en geven we je een concreet beeld van de prijzen.


Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 5 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf is meer dan 5 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


Ruban Zelfbouw ondersteunt mensen die zelf ventilatie willen plaatsen of zelf elektriciteit willen leggen.

Je eigen ventilatie installeren lijkt misschien moeilijk, maar mits de nodige begeleiding zal je merken dat dit best nog eenvoudig is. Wij geven advies, bereiden de plannen voor en rekenen de kosten uit. Wij helpen je om tot €2.000 uit te sparen.

Je vraagt je misschien af waarom je zou ventileren. Enerzijds staat betere isolatie gelijk aan betere luchtdichtheid in huis. Op die manier voorkom je dat lucht te pas en te onpas via kieren en spleten kan ontsnappen.

Anderzijds ga je ook de strijd aan met de vervuilde lucht in huis die wordt veroorzaakt door uitademen, damp en vocht. Dankzij een goede ventilatie is dit euvel in een mum van tijd verholpen.

Net zoals bij de installatie van de eigen ventilatie werkt zelf elektriciteit leggen eveneens kostenbesparend. Je bespaart tot wel 50% op de volledige installatie. Ruban Zelfbouw heeft al meer dan 10 jaar ervaring met de ondersteuning van doe-het-zelvers. Ook indien je weinig ervaring hebt en geen flauw benul hebt welk systeem te kiezen, springen wij ter hulp.

Samen met jou overlopen we de verschillende systemen en sommen we telkens de voor- en nadelen op die eraan verbonden zijn. Graag benadrukken we nogmaals dat je altijd een vrijblijvende offerte kan aanvragen.

Activiteiten


Regio ' s van de activiteit
Adres
Ruban Zelfbouw
Grote Baan 156
9250 Waasmunster, België
BTW: BE 0891.816.713
Openingsuren
  • Maandag: 09:00 - 17:00
  • Dinsdag: 09:00 - 17:00
  • Woensdag: 09:00 - 17:00
  • Donderdag: 09:00 - 17:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .