Welkom Rentokil

Over ons


Heeft u last van ongedierte in uw bedrijf? Dit kan erg vervelend en zelfs beangstigend zijn. Met Rentokil kunt u hier snel en doeltreffend een einde aan maken. Wij zijn een ongediertebestrijdingsbedrijf dat al meer dan 85 jaar werkzaam is in heel België.

Onze specialisten zijn altijd snel ter plaatse om het ongedierte in de kiem te smoren. Onze medewerkers zijn stuk voor stuk gekwalificeerde experts die bij het bestrijden van het ongedierte veiligheid op de eerste plaats zetten. Ook innovatie is bij ons zeer belangrijk: in onze onderzoeks- en ontwikkelingscentra zijn onze wetenschappers druk in de weer met het vinden van nieuwe technologieën voor ongediertebestrijding.

Wij bestrijden dus ongedierte, maar tegelijkertijd draait een groot deel van onze activiteiten rond preventie en zorgen wij ervoor dat ongedierte de kans niet eens krijgt om uw huis binnen te dringen! Vertrouw dus op ons en vraag hier meteen een gratis en vrijblijvende offerte aan!


Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 10 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf is meer dan 10 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


Wat maakt Rentokil anders dan de rest? Wat onderscheidt ons  van de concurrenten?

 • Rentokil kiest voor kwaliteit. Heeft u een bedrijf in de voedingsindustrie? Dan weet u zeker wel hoe moeilijk het is om ongedierte te bestrijden wanneer u rekening moet houden met de veiligheid van uw klanten en de eisen van de voedselinspectie.

  Rentokil zorgt er namelijk voor dat aan al die eisen voldaan wordt en dat het kwaliteitsniveau gegarandeerd wordt! Ze zijn bovendien lid van de BePMA of de Belgian Pest Management Association.

 • Rentokil beschikt over know-how. Dankzij onze know-how op vlak van de nieuwste technologische snufjes, kunnen wij producten aanbieden die zich positief onderscheiden van de rest. Dankzij een degelijk opgeleid personeel, een eigen Research & Development Centre en vooral ‘groene’ technologieën, bent u verzekerd van de beste kwaliteit. We zijn dus constant op zoek naar nieuwe oplossingen, producten en technieken om het ongedierte te kunnen bestrijden én voorkomen.
 • Wij bieden betrouwbare service. Ons personeel moet altijd eerst een eenmalig, intensief trainingsprogramma van Rentokil en permanente ongediertebestrijders vervolg- en herhalingsopleidingen afronden. Het zijn experten die de allernieuwste technieken steeds onder de knie hebben en dus weten wat ze doen!
 • MyRentokil is een online & realtime rapportagesysteem, in de vorm van een applicatie, die u in staat stelt altijd en overal alle ongedierte-activiteiten in uw bedrijf op te sporen.
 • Rentokil beschikt over veel kennis op het gebied van wet- en regelgeving, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken! Wij zijn namelijk betrouwd met de eisen van audit organisaties en helpen u om uw audits vlekkeloos te doorkomen.
 • Wij zorgen voor ongedierte met respect voor het milieu, door enkel producten te gebruiken die een zo klein mogelijke impact hebben op de natuurlijke omgeving. Bij al hun R&D-activiteiten houden zij dus rekening met het milieu.

  Wij zorgen er steeds voor dat de hoeveelheid biociden die in het milieu terechtkomen daalt en dat ze enkel in actie schieten als er écht problemen zijn. 

Rentokil is een centraal aanspreekpunt en Wij bieden discretie, snelheid en flexibiliteit. Aarzel niet en doe beroep op ozne experten om uw ongedierte te bestrijden! Vraag hier meteen een gratis en vrijblijvende offerte aan.

Regio ' s van de activiteit
Beoordelingen 

0 review van Rentokil

Bobex Score : %

Adres
Rentokil
Ingberthoeveweg 17 B
2630 Aartselaar, België
BTW: 0407.176.306
Openingsuren
 • Maandag: 09:00 - 17:00
 • Dinsdag: 09:00 - 17:00
 • Woensdag: 09:00 - 17:00
 • Donderdag: 09:00 - 17:00
 • Vrijdag: 09:00 - 17:00
 • Zaterdag: Gesloten
 • Zondag: Gesloten
 • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .