Welkom bij Rensol

Over ons


Bij Rensol leggen we ons volledig toe op zonnepanelen waardoor wij als geen ander vertrouwd zijn met de nieuwste technologieën en technieken op de markt. Dankzij onze grote expertise kunnen onze specialisten u de beste prijs/kwaliteitsverhouding op de markt aanbieden. In uw op maat gemaakte installatie worden zowel het rendement, de terugverdientijd als het esthetische aspect in rekening genomen.

Rensol becijfert de opbrengst van uw zonnepanelen zodat u precies weet hoeveel u zal kunnen uitsparen met uw duurzame investering. Na de installatie door onze vakmensen kan u steeds terugvallen op onze garanties en onze complete bijstand.

We werken vaak samen met erkende producenten en distributeurs, ook al zijn we een ongebonden bedrijf. We kiezen vaak de merken REC, AUO en LG voor zonnepanelen. Voor omvormers werken we vaak samen met SMA en SorarEdge. Onze montagesystemen zijn waterdicht, ze worden uit duurzame materialen gemaakt, vaak uit aluminium en inox. Ten slotte hebben we aangepaste verankeringssystemen voor elk type dakbedekking, van leien tot platte daken. 


Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 5 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf is meer dan 5 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


U hoeft niet in een zonnig land te wonen om een rendabel zonnesysteem te hebben. Hoewel dit in het verleden wel zo was, is dit vandaag de dag niet meer het geval. Door technologische vooruitgang zijn de panelen beter geworden, ze hebben geen direct zonlicht meer nodig om te kunnen functioneren. Ook het maximale vermogen van een paneel is gestegen. Naast technologische innovatie op het vlak van opbrengst en rendement, is de productiekost van zonnepanelen afgenomen. Wereldwijd worden er veel meer panelen geproduceerd.

Al deze factoren zorgen ervoor dat een installatie financieel interessant blijft, ook zonder subsidies van de overheid. Een zonnepaneel is een dubbele glasplaat met zonnecellen. Tussen de platen worden de zonnecellen aangebracht. Zonnecellen zijn gemaakt van silicium. Dit materiaal kan daglicht omzetten in elektrische energie. Zonnepanelen worden om deze reden soms ook fotovoltaïsche panelen genoemd. Door meerdere panelen aan elkaar te koppelen krijgen we een hogere spanning, wat nodig is om er gebruik van te kunnen maken.  

De omvormer word dicht bij de zonnepanelen geplaatst, vaak op zolder. Zonnecellen produceren gelijkspanning die omgezet moet worden naar wisselspanning. Met een omvormer wordt een wisselspanning van 230 Volt gecreëerd. Van de omvormer naar de meterkast loopt een kabel zodat de elektriciteit meteen verbruikt kan worden door verschillende apparaten in huis. Het overschot levert u terug aan het net en wordt pas gebruikt wanneer u het nodig hebt, zoals ’s avonds wanneer de zon niets schijnt.

Rensol is een vrij bedrijf dat geen aankoopverplichtingen heeft bij een bepaalde producent of distributeur. We gaan graag zelf op zoek naar goede kwaliteit aan een scherpe prijs. Pas wanneer onze specalisten de producten goedkeuren, zullen ze aan de klant aangeboden worden.

Bouwen of verbouwen doet u niet elke dag, het is dus belangrijk om u voldoende te informeren. Op onze website vindt u alvast een uitgebreide uitleg over de werking van zonnepanelen en hoe deze voor u interessant kunnen zijn. Neem gerust contact met ons op voor advies. Wij zorgen dan dat een van onze adviseurs bij u ter plaatse komt. Dit bezoek is geheel kosteloos en vrijblijvend. In dit bezoek zullen we vaststellen welke installatie u het meeste rendement zal bieden. Hier maken we dan een offerte van.

Wij onderscheiden ons door geen verrassingen in prijs te hebben en door onze gemaakte afspraken stipt na te komen. 

Activiteiten


Regio ' s van de activiteit
Adres
Rensol
Poverstraat 140
1731 Relegem, België
BTW: BE0836.734.668
Openingsuren
  • Maandag: 09:00 - 17:00
  • Dinsdag: 09:00 - 17:00
  • Woensdag: 09:00 - 17:00
  • Donderdag: 09:00 - 17:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .