Welkom Noor Energy

Over ons


Noor Energy is een bedrijf gespecialiseerd in airconditioning, warmtepompen en zonnepanelen. Graag willen wij u helpen met onze kennis en vakmanschap die wij doorheen de jaren verkregen hebben. Dankzij ons wordt uw project begeleid van A tot Z, zodat u zelf niets meer hoeft te doen! Wij zijn verantwoordelijk voor vakkundig advies, verkoop en eersteklas Solar en HVAC-installaties.

Ook de nazorg doen wij met alle plezier! Bovendien houden wij rekening met zowel uw esthetische wensen, als met uw budget.

Wij bestaan uit een dynamisch team van gekwalificeerde en gecertificeerde medewerkers en techniekers, elk gespecialiseerd in zijn/haar eigen domein. Dankzij onze expertise werken wij bovendien heel vlot, zorgvuldig en efficiënt.

Wat is ons doel? Wij willen op een milieubewuste manier voor een zo hoog mogelijk comfort zorgen in woningen en kantoren. Wij streven naar een goede prijs-kwaliteitverhouding voor onze klanten, duurzame materialen met een hoog rendement, energiezuinige en milieuvriendelijke installaties en tenslotte tevreden klanten, uiteraard.

Dankzij ons vakmanschap en jarenlange ervaring zijn wij de ideale partner voor uw project!


Verdiensten


Cliënt meer dan 1 jaar

Cliënt meer dan 1 jaar

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


Noor Energy is gespecialiseerd in airconditioning, warmtepompen en zonnepanelen. Waarom zou u voor hun diensten kiezen?

 • Met de airconditioningsystemen van Noor Energy kan u zelf uw eigen comfortklimaat creëren dankzij de precieze temperatuurbeheersing. Ook de filters die stof, pollen en rook filteren zijn van uitstekende kwaliteit. Voor mensen met allergieën is luchtzuivering van essentieel belang en het is ook daarom dat zij dat zeer ernstig nemen. Een zuivere lucht is echter niet alleen belangrijk voor mensen met allergieën, maar voor iedereen! Het voorkomt bijvoorbeeld ook bacteriën die virussen zouden kunnen veroorzaken. Dankzij hun systemen ademt u alleen nog maar zuivere en gezond lucht in!
 • Sommige airconditioningsystemen bieden ook de mogelijkheid om de ruimte te verwarmen, genaamd de warmtepompen. De warmtepomp heeft bovendien verschillende functies, waaronder ventileren, zuiveren, ontvochtigen, koelen en (bij)verwarmen. U zal het hele jaar door genieten van uw gewenste comfort en tegelijkertijd bespaart u energie en ruimte! Makkelijker kan toch niet?
 • Zonnepanelen brengen ook heel wat voordelen met zich mee en dat beseft Noor Energy maar al te goed. Zij bieden deskundig advies over zonnepanelen en de installatie daarvan, zodat u niet zelf nog moet opzoeken. Met 15 jaar ervaring garanderen zij solar systemen en een montage van een uiterst hoge kwaliteit. Bovendien hoeft u zich geen zorgen te maken om uw soort dak, want zij monteren op bijna alle soorten daken. Alles is mogelijk voor ons, denk maar aan een pannendak, plat dak, stalen dak, golfplaten dak, etc. Als u tevreden bent, zijn wij ook pas tevreden!

Als u kiest voor Noor Energy, kiest u voor een excellent uitgevoerd project door gemotiveerde experten. Daarnaast zal u ook kunnen genieten van een persoonlijke service en zal u met een verzadigd gevoel achterblijven. Twijfel dus niet langer en vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan! 

Regio ' s van de activiteit
Beoordelingen 

1 review van Noor Energy

Bobex Score : 100%

Nicolae H.

09/11/2019     Lier


Project : zonnepanelen voor een woning in Lier
Review : Vrijndelijk, goed advies.
Adres
Noor Energy
Antwerpsesteenweg 64
2660 Hoboken, België
BTW: BE.0725.430.039
Openingsuren
 • Maandag: 09:00 - 17:00
 • Dinsdag: 09:00 - 17:00
 • Woensdag: 09:00 - 17:00
 • Donderdag: 09:00 - 17:00
 • Vrijdag: 09:00 - 17:00
 • Zaterdag: Gesloten
 • Zondag: Gesloten
 • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .