Welkom Nissan

Over ons


Droomt u van een nieuwe wagen? Zoek niet langer. Bij NISSAN bent u aan het goede adres! U vindt er een waaier aan personen-, sport-, bedrijfs- en elektrische wagens. Bovendien kan u de auto van uw dromen voorzien van leuke accessoires.

Op een auto van NISSAN krijgt u minstens 3 jaar garantie. Daarnaast biedt de firma u een voordelig onderhoudscontract aan en garandeert ze een goede verzekering, prima naverkoopdiensten en continue bijstand.

Bij NISSAN kan u terecht als particulier of professional voor uw ideale NISSAN-wagen. Onze ervaren verkopers helpen u op weg om de perfecte auto op uw maat te vinden en begeleiden u bij uw aankoop.

Ook na uw aankoop blijft u steeds veilig op weg door onze naverkoopdienst. Onze experts en medewerkers staan steeds voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en om uw problemen op te lossen. Naast de garantie, krijgt u drie jaar lang Europese pechhulp met NISSAN Assistance.

Zo kan u met een gerust hart rekenen op de kunde en hulp van NISSAN. Zo krijgt u ook een vervangende auto indien uw voertuig niet dezelfde dag kan worden gerepareerd, en kan u ons bereiken indien u zich buiten uw auto heeft gesloten.

Innovatie staat centraal bij NISSAN. We hebben een breed gamma aan elektrische wagens met geavanceerde technologie. U kan de wagen gemakkelijk thuis opladen met de wallbox, of u kan gebruik maken van een van de vele snelladers verspreid over België en heel Europa. In het navigatiesysteem van uw elektrische wagen kan u snel zien waar het dichtstbijzijnde oplaadpunt zich bevindt. Onze elektrische wagens zijn innovatief, duurzaam en gemakkelijk in het gebruik.

U kan ook terecht bij ons voor een inclusieve private lease van NISSAN-wagens. Voor een vast bedrag per maand kan u met een nieuwe Nissan rijden, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over extra kosten. En dat kan al vanaf €239 per maand! Alle kosten zijn daarin inbegrepen, behalve de brandstof.

Onze Private Lease formule houdt in dat particulieren een nieuwe auto van Nissan kunnen leasen. Op voorhand wordt de duur van de lease afgesproken en hoeveel kilometer u wenst af te leggen per jaar. De looptijd kan variëren van 24 tot 60 maanden bij een private lease. Aan het einde van de door u gekozen looptijd levert u zonder zorgen de Nissan weer in bij uw autodealer.

In de maandelijkse prijs zijn er een aantal diensten standaard inbegrepen, zoals taksen, verzekeringen, onderhoud en herstellingen, bijstand en zomerbanden.

U kan kiezen uit verschillende modellen, zoals de NISSAN MICRA N-Connecta en de NISSAN QASHQAI N-Connecta. Voor alle details en meer informatie helpen onze medewerkers u graag verder in onze showrooms, of plan een afspraak met een van onze verkopers.

Zoekt u liever een wagen om aan te kopen als eigendom? Ontdek dan onze modellen en de verschillende financieringsmogelijkheden voor uw aankoop. Uw NISSAN-dealer in de buurt helpt u verder op weg.

Zoekt u een NISSAN voor uw bedrijf? We beschikken over een uitgebreid gamma aan wagens op maat van uw wensen en uw bedrijf.


Verdiensten


Cliënt meer dan 1 jaar

Cliënt meer dan 1 jaar

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Dit bedrijf heeft al meer dan vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft al meer dan vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


Met een private lease van NISSAN rijdt u zonder zorgen voor een vast bedrag per maand. U stelt de auto samen afhankelijk van uw noden en wensen. Naast de vaste kost per maand, betaalt u enkel nog voor het tanken. Eenvoudig op weg, en zonder zorgen!

Samen met uw NISSAN-dealer in de buurt kan u bespreken wat voor u de beste wagen is, en welke financieringsformule bij u past.

NISSAN focust voortdurend op innovatie. De elektrische wagens zijn duurzaam, milieuvriendelijk en gebruiksvriendelijk. Met laadpunten over heel Europa, hoeft u zich geen zorgen te maken over het opladen.

Bekijk ons uitgebreid aanbod, en vindt uw NISSAN-wagen die bij u past.

Regio ' s van de activiteit
Beoordelingen 

5 review van Nissan

Bobex Score : 100%

Patrick H.

17/03/2019     Sint-Truiden


Project : Groepsaankoop elektrische wagens te Sint-Truiden
Review : Alles ok en uitgelegd
Marcel D.

28/02/2019     -


Project : Groepsaankoop elektrische wagens
Review : Zeer goed contact. Alle vragen werden beantwoord. Latere vragen kunnen gest ...
(Lees meer)
Wouter V.

21/02/2019     Kluisbergen


Project : Groepsaankoop elektrische wagens
Review :
Herman M.

21/02/2019     Aartselaar


Project : Groepsaankoop elektrische wagens te Aartselaar
Review :
Edmond D.

18/02/2019     Dendermonde


Project : Groepsaankoop elektrische wagens
Review : prima service - vriendelijke verkoper
Adres
Nissan
Bist 12
2630 Aartselaar, België
BTW: BE0838.306.068
Openingsuren
  • Maandag: 09:00 - 17:00
  • Dinsdag: 09:00 - 17:00
  • Woensdag: 09:00 - 17:00
  • Donderdag: 09:00 - 17:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .