Welkom Mpools.be

Over ons


Dankzij mpools.be geniet je volgende zomer van je zwembad in eigen tuin!

mpools.be is gevestigd in Kuurne heeft een jarenlange ervaring en uitgebreide expertise in het bouwen en afwerken van private binnen- en buitenzwembaden met een hoogwaardige afwerking. 


Daarnaast staat mpools.be bekend voor het afleveren van zwembaden met kristalhelder water. De zwembadtechniek is hiervoor het allerbelangrijkste onderdeel van het zwembad. De afwerking, de uitstraling, de ligging, … is uiteraard ook heel belangrijk, maar wanneer de techniek het laat afweten kom je pas echt te weten waarom je best mpools.be kiest voor de installatie en onderhoud van jouw zwembad.


Elk zwembadproject is voor ons een uniek totaalproject, begeleid en gecoördineerd door de eigenaar van mpools.be zelf. Hij werkt trouwens ook actief mee tijdens de uitvoering uw project. Hij is jouw aanspreekpunt, klankbord en de mens die alles – van a tot z – in goede banen leidt. Zo ben je zeker van een perfecte uitvoering.


Voel je je aangetrokken over wat we voor je te bieden hebben? Twijfel dan zeker niet om contact met ons op te nemen en aanvraag te doen voor een gratis offerte.


Verdiensten


Cliënt meer dan 1 jaar

Cliënt meer dan 1 jaar

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


Wij hebben ruime ervaring in het bouwen van diverse soorten zwembaden. Omwille van de zeer korte plaatsingstijd, kiezen we resoluut voor het bouwen van polypropyleen (PPc) zwembaden.

Daarnaast zijn we met onze specialisatie in het folielassen op locatie, één van de weinige erkende plaatsers in de omgeving. Wij installeren, onderhouden of vervangen uw zwembadfolies en liners.


Voel je je aangetrokken over wat we voor je te bieden hebben? Twijfel dan zeker niet om contact met ons op te nemen en aanvraag te doen voor een gratis offerte.

Activiteiten


Regio ' s van de activiteit
Beoordelingen 

0 review van Mpools.be

Bobex Score : %

Prestaties

Adres
Mpools.be
Kapittelstraat 7
8520 Kuurne, België
BTW: BE0897977104
Openingsuren
  • Maandag: 08:00 - 18:30
  • Dinsdag: 08:00 - 18:30
  • Woensdag: 08:00 - 18:30
  • Donderdag: 08:00 - 18:30
  • Vrijdag: 08:00 - 18:30
  • Zaterdag: 09:00 - 12:00
  • Zondag: Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .