Welkom Lampiris

Over ons


Lampiris gaat voluit voor 100% natuurlijke stroom en aardgas bij uw thuis of uw bedrijf.

 • Ons doel? Bewijzen dat duurzaamheid en comfort hand in hand gaan! Met onze producten en diensten verkleint u uw ecologische voetafdruk zonder addertjes onder het gras.
 • Ons aanbod? Alles om u en het klimaat een handje toe te steken. Volledig natuurlijke stroom en alles wat daarbij komt kijken, zonnepaneleninstallaties, elektrische auto’s, isolatie om uw energieverbruik te doen dalen en meer!
 • Onze sterkte? Onze sterke klantenservice: u staat altijd centraal. Wij adviseren u bij uw keuzes en staan altijd paraat om u verder te helpen via telefonisch contact maar ook via diverse chatplatformen. Of je nu een nieuwe of trouwe klant bent, wij zijn er voor u!

We zijn gespecialiseerd in elektriciteit en gas voor zowel particulieren als bedrijven. Als elektriciteits- en gasleverancier hebben we heel wat ervaring opgebouwd, waardoor wij de juiste oplossingen kunnen bieden voor iedere situatie op een snelle en efficiënte manier.

Om alles veilig te laten verlopen en een totaaldienst aan te bieden, onderhouden wij ook uw gas- of elektrische boiler. Onze erkende technici bezitten de juiste certificatie zodat u aan alle wettelijke verplichtingen voldoet!

De beste manier om uw klimaatimpact te doen dalen én een centje extra over te houden aan het einde van de maand is natuurlijk beter isoleren. Gelukkig staat ook hier Lampiris u professioneel en vakkundig bij.

Daarnaast installeren wij ook uw zonnepanelen om uw voetafdruk en energiefactuur nog verder te verminderen. Een slimme investering die zich snel terugverdient!

Laatste stap in uw volledig groene levensstijl? Een elektrische auto natuurlijk! Wanneer u uw elektrische auto dankzij uw eigen en onze groene stroom op een klimaatvriendelijke manier oplaadt, bent u echt top bezig. Bovendien rijdt u dankzij Lampiris de eerste 10.000 kilometer gratis!

Aangezien we actief zijn in heel België, hebt u werkelijk geen enkele reden om te twijfelen. Vraag hier uw gratis én vrijblijvende offerte aan!


Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 10 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf is meer dan 10 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


Elektriciteit & Gas

Alle elektriciteit en gas die wij leveren is 100% natuurlijk. Comfort en duurzaamheid gaan hand in hand, dankzij Lampiris is dit een feit.

Verwarming

Ook het onderhoud van uw centrale verwarmingsketel verzorgen wij. Uw gasketel wordt zo veilig onderhouden voor maximale prestaties door onze erkende technici.

Zonnepanelen

Energie verbruiken die u zelf genereert dankzij het zonlicht dat op uw woning of bedrijf schijnt, dát is de toekomst. Daarom helpt Lampiris u een handje. Wij zorgen ervoor dat u de juiste zonnepaneleninstallatie krijgt voor uw situatie.

U kan rekenen op kwaliteitsvol materiaal en professionele installatie door onze erkende vakmannen. Zonnepanelen zijn een slimme investering die u in sneltempo terugverdient dankzij een verlaging van uw energiefactuur!

Isolatie

Naast enkel natuurlijke energie te verbruiken, is de beste manier om uw steentje bij te dragen aan het klimaat simpelweg uw energiefactuur doen dalen. Lampiris helpt u bij het isoleren van uw woning of bedrijf: van vloeren en plafonds tot muren en daken!

Elektrische auto

Wij werken zeer transparant en brengen ook de energie-impact van uw auto duidelijk in kaart. Die hangt af van het type auto waarvoor u kiest. Wij adviseren u bij de keuze van een elektrische auto, zodat u alle nodige informatie hebt om de ideale auto op uw maat aan te schaffen.

Omdat wij begaan zijn met het klimaat en geloven dat klimaatvriendelijke keuzes voor iedereen mogelijk moeten zijn, geven wij u korting op uw energiefactuur ter waarde van de eerste 10.000 kilometers die u met uw nieuwe elektrische wagen aflegt!

Energieoverdracht

Verhuis je? Of je nu huurder of eigenaar bent, wij helpen je bij je verhuis en de energieoverdracht van je nieuwe woonst of bedrijf. Dat is toch al een grote zorg minder

Regio ' s van de activiteit
Beoordelingen 

0 review van Lampiris

Bobex Score : %

Adres
Lampiris
Rue Saint-Laurent 54
4000 Luik, België
BTW: BE 0859.655.570
Openingsuren
 • Maandag: 09:00 - 17:00
 • Dinsdag: 09:00 - 17:00
 • Woensdag: 09:00 - 17:00
 • Donderdag: 09:00 - 17:00
 • Vrijdag: 09:00 - 17:00
 • Zaterdag: Sluiten
 • Zondag: Sluiten
 • Feestdagen Sluiten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .