Welkom Kreni Solar BV

Over ons


Ben je van mening dat je lang genoeg de kat uit de boom gekeken hebt op het gebied van zonnepanelen en wens je daarom tot actie over te gaan? Dan doe je er goed aan om de deskundige hulp van Kreni Solar BV in te schakelen, aangezien wij gespecialiseerd zijn hierin! Onze onderneming situeert zich in Brussel en de hele regio Namen kan een beroep doen op onze diensten. We schoten pas in 2019 uit de startblokken, maar dat neemt niet weg dat we bepaalde doelen voor ogen hebben zoals op termijn uitgroeien tot een van de bepalende spelers in de sector.

Bij Kreni Solar BV focussen we ons nauwgezet op de tevredenheid van onze klanten. We trachten altijd een optimale verstandhouding uit te bouwen met ons cliënteel en hopen erop om een samenwerking op lange termijn aan te gaan met hen. Om de daad bij het woord te voegen, opteren we er bewust voor om enkel werknemers aan te werven die de juiste scholing genoten hebben en over een minimum aan ervaring beschikken. Verder volgen we op regelmatige basis een bijscholingscursus. Zo zijn we als geen ander op de hoogte van het reilen en zeilen in de branche en kunnen we tijdig inspelen op eventuele onverwachte wendingen.

Heb je na het lezen van bovenstaande info een goed gevoel bij onze diensten, maar zijn voorlopig niet al je vragen beantwoord? Twijfel in dat geval zeker niet om contact met ons op te nemen en aanvraag te doen voor een gratis offerte. Onze gemotiveerde medewerkers kunnen niet wachten om de krachten te bundelen en tot een oplossing op maat te komen die tot in de puntjes voldoet aan jouw persoonlijke verwachtingen.


Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 3 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf is meer dan 3 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


Bij Kreni Solar BV houden we ons voornamelijk bezig met zonnepanelen. De uitvoering van onze klussen gebeurt telkens met de beste materialen die de markt te bieden heeft. Daarnaast onderhouden we een efficiënt tempo en hanteren we eerlijke prijstarieven.

Als je ons vraagt waarom je zonnepalen moet laten plaatsen, dan is ons antwoord simpel. Het is ten eerste een veilige, groene en duurzame vorm van energie. Ten tweede was de prijs nog nooit zo laag en blijft het rendement alsmaar toenemen. Redenen genoeg dus om snel toe te happen!

Activiteiten


Regio ' s van de activiteit
Adres
Kreni Solar BV
Louizalaan 363/2
1050 Brussel, België
BTW: BE0734565756
Openingsuren
  • Maandag: 09:00 - 17:00
  • Dinsdag: 09:00 - 17:00
  • Woensdag: 09:00 - 17:00
  • Donderdag: 09:00 - 17:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .