Welkom bij Klusjesdienst Frank Boden

Over ons


Ben je op zoek naar de specialist bij uitstek als het aankomt op (dak)isolatie? Of denk je er eerder aan om je terras en/of oprit te laten (her)aanleggen? Dan hebben we in elk geval uitstekend nieuws voor jou, aangezien we bij Klusjesdienst Frank Boden gespecialiseerd zijn in deze zaken! Onze onderneming is gevestigd in Riemst en we zijn actief in de volledige regio Oost-Vlaanderen. We schoten reeds in 2010 uit de startblokken, waardoor we mogen stellen dat we kunnen teren op tonnen ervaring en inmiddels deel uitmaken van de bepalende spelers in de sector.

Bij Klusjesdienst Frank Boden dragen we de tevredenheid van onze klanten hoog in het vaandel. We trachten altijd een optimale verstandhouding uit te bouwen met elke klant en vinden het wenselijk om een samenwerking op lange termijn aan te gaan met hen. Om onze ambities ter uitvoering te brengen, lijkt het ons evident dat we enkel werknemers in dienst nemen die de juiste opleiding gevolgd hebben en een beroep kunnen doen op de nodige ervaring. Verder scholen we ons ten gepaste tijde bij. Zo weten we steeds wat er speelt in de branche en zijn we bij machte om onze dienstverlening nog meer bij te schaven.

Zie je het zitten om met ons in zee te gaan, maar is voorlopig nog niet alles helemaal duidelijk? Twijfel in dat geval zeker niet om ons te contacteren en een gratis offerte aan te vragen. Ons team bestaat stuk voor stuk uit experts die er een missie van maken om een oplossing op maat aan te reiken die tot in detail voldoet aan wat jij al die tijd voor ogen hebt gehouden.


Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 3 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf is meer dan 3 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


Met Klusjesdienst Frank Boden heb je het juiste bedrijf op de juiste plaats gevonden als je wil overgaan tot dakisolatie of aanleg van terras of oprit. Voor de uitvoering van onze opdrachten gebruiken we elke keer weer de beste materialen die de markt te bieden heeft, houden we een strak tempo aan en hanteren we correcte prijstarieven.

Op het belang van een degelijke isolatie kunnen we niet voldoende hameren. Je bespaart er tot wel 30% mee uit op je energiefactuur en bovendien is het sinds vorig jaar bij wet verplicht. Daarnaast houden we ons ook bezig met de aanleg van terrassen en opritten. Laat ons weten wat je wenst te laten aanleggen en met welke materialen en wij kwijten ons met volle overgave van die taak!

Regio ' s van de activiteit
Adres
Klusjesdienst Frank Boden
Peperstraat 3
3770 Riemst, België
BTW: BE0710999409
Openingsuren
  • Maandag: 09:00 - 17:00
  • Dinsdag: 09:00 - 17:00
  • Woensdag: 09:00 - 17:00
  • Donderdag: 09:00 - 17:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .