Welkom Juka.be

Over ons


Heb je nood aan een (nieuw) kassasysteem om je winkel mee uit te rusten en weet je niet goed bij welke verdeler je moet aankloppen? Dan hoef je niet langer verder zoeken, want bij Juka.be ben je hiervoor aan het juiste adres! Onze onderneming is gelegen in Oostkamp en we zijn werkzaam in de regio West-Vlaanderen. Ondertussen zijn we zo’n 5 jaar aan de slag, waardoor we al heel wat ervaring hebben vergaard en ons hebben weten opwerken tot een bepalende speler in de sector.

Bij Juka.be investeren we de nodige tijd en moeite in de tevredenheid van onze klanten. We proberen steeds een zo goed mogelijke relatie uit te bouwen met elke klant en gaan graag een samenwerking op lange termijn aan met hen. Om aan onze doelstellingen te kunnen voldoen, hebben we het doordachte besluit genomen om uitsluitend mensen in dienst te nemen die de juiste scholing genoten hebben en zich uit de slag kunnen trekken met een minimum aan ervaring. Verder volgen we op gepaste momenten een bijscholingscursus. Op die manier hebben we onze zaakjes mooi op orde en zijn we in staat om ruim op tijd bij te sturen indien dat nodig blijkt.

Ben je al een pak wijzer geworden dankzij bovenstaande info, maar wil je graag nog verdere vragen beantwoord zien? Aarzel in dat geval zeker niet om contact met ons op te nemen en aanvraag te doen voor een gratis offerte. Onze experts staan te popelen om samen met jou aan de slag te gaan en een oplossing op maat uit te werken die volledig afgestemd is op jouw persoonlijke wensen en noden.


Verdiensten


Cliënt meer dan 1 jaar

Cliënt meer dan 1 jaar

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


Je kan bij Juka.be komen aankloppen voor alles wat betrekking heeft op kassasystemen. Het zit namelijk zo dat als je de kassa van je winkel wil laten rinkelen je ervoor moet zorgen dat je kiest voor een kassasysteem op maat. Dat brengt volgende voordelen met zich mee:

 • Snelle en efficiënte betalingen
 • Geen onnodige fouten
 • Optimale klanttevredenheid

Geef ons een seintje welk type kassasysteem (hardware + software, enkel software, betaalterminal) je wenst en voor welke winkel het bestemd is en wij zorgen er op onze beurt voor dat ook jij op termijn langs de kassa zal passeren!

Activiteiten


Regio ' s van de activiteit
Beoordelingen 

2 review van Juka.be

Bobex Score : 0%

Ginette D.

12/11/2020     Brugge


Project : Toonbankterminal voor een zaak in Brugge
Review : zijn waarschijnlijk ook goed
Ilse C.

20/10/2020     Diksmuide


Project : Betaalterminal voor een bedrijf in Diksmuide
Review : Was niet tevreden over de service!
Adres
Juka.be
Geldeweistraat 26
8020 Oostkamp, België
BTW: BE0657944961
Openingsuren
 • Maandag: 09:00 - 17:00
 • Dinsdag: 09:00 - 17:00
 • Woensdag: 09:00 - 17:00
 • Donderdag: 09:00 - 17:00
 • Vrijdag: 09:00 - 17:00
 • Zaterdag: Gesloten
 • Zondag: Gesloten
 • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .