Welkom bij IPS

Over ons


IPS uit Genk is een firma die gespecialiseerd is in allerhande beveiligings-, oproep- en trackingsystemen. We zijn binnen deze domeinen uitgegroeid tot een toonaangevende speler en voeren onze klussen uit in de regio’s Limburg, Antwerpen en Vlaams-Brabant.

In het geval dat je graag de controle bewaart over je eigendommen, reiken wij je graag de hand. Alarmsystemen, camerabewaking, brandalarm en toegangscontrole: je noemt het en wij hebben het in de aanbieding. Zo bescherm je je woning en/of bedrijf in een klap tegen ongenode gasten en brandgevaar. Naast het installeren van beveiligingssystemen kan je ons ook inschakelen voor de plaatsing van tracking- en oproepsystemen.

Wil je graag meer info verkrijgen over wat we je precies te bieden hebben? Aarzel dan niet om ons te contacteren! Wij helpen je met de glimlach verder en bekijken samen alle mogelijke opties.


Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 5 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf is meer dan 5 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


IPS splitst zich op in 3 verschillende luiken:

 • IPS Security
 • IPS Paging
 • IPS Automotive.

IPS Security houdt zich bezig met alles wat met veiligheid te maken heeft. Alarmsystemen, camerabewaking, brandalarm en zelfs toegangscontrole behoren allemaal tot de mogelijkheden. Als je ons inschakelt voor de plaatsing ervan geef je inbrekers geen kans en voorkom je dat een potentiële brand je eigendommen volledig in rook doet opgaan.

IPS Paging is dan weer het luik dat oproepsystemen voor horeca, rustoorden en industrie voor z’n rekening neemt. Binnen de horeca kan je er bijvoorbeeld kelners mee oproepen vanuit de keuken en vanaf de tafel en het kan ook dienst doen als afhaalsysteem voor gerechten. Dat laatste werkt als volgt: wanneer de klant bestelt, geef je een pager mee. Wanneer de bestelling klaar is, druk je op de knop van je console waardoor een signaal wordt uitgezonden naar de pager. Op die manier weet de klant dat de bestelling klaar is en kan ze afgehaald worden.

Binnen de zorgsector bewijst het systeem zijn nut als draadloos personenalarm, uitbraakbeveiliging en verpleegster oproepsysteem voor zorgbehoevenden. Met een klik geef je je signaal door en de verpleegster wordt meteen op de hoogte gebracht. Handig toch?

Tot slot komt het systeem ook volledig tot zijn recht in de industriesector op basis van een klavier om personen op te roepen, een dodemanszender en bij het beheer van technische alarmen. De dodemanszender is cruciaal voor personen die machines bedienen. De zender detecteert wanneer iemand onwel wordt of van de machine valt en schakelt vervolgens de machine meteen uit. Loop geen onnodige risico’s en beroep je voor de plaatsing op de vakmensen van IPS.

Naast IPS Security en IPS Paging is er nog het derde en laatste luik van IPS Automotive. Hier kan je terecht voor GPS trackingsystemen, GSM alarmen en anti-carjacking. Wij ontwikkelen al 30 jaar communicatiesystemen en leveren kwaliteit aan correcte prijzen.

Regio ' s van de activiteit
Adres
IPS
Hasseltweg 305
3600 Genk, België
BTW: BE0435385488
Openingsuren
 • Maandag: 09:00 - 17:00
 • Dinsdag: 09:00 - 17:00
 • Woensdag: 09:00 - 17:00
 • Donderdag: 09:00 - 17:00
 • Vrijdag: 09:00 - 17:00
 • Zaterdag: Gesloten
 • Zondag: Gesloten
 • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .