Welkom Ioanes

Over ons


Ioanes is een bedrijf dat gespecialiseerd is in professionele schoonmaakdiensten, zoals de schoonmaak van industriële terreinen, de schoonmaak van terreinen (na de werken), de schoonmaak van kantoren, de schoonmaak van winkels, etc. Ioanes is actief in en rond Brussel.

Doe een beroep op ons voor verschillende diensten

Ioanes biedt een service van onberispelijke kwaliteit voor haar professionele klanten op verschillende gebieden.

Kantoorreiniging

Ioanes levert u de professionals die nodig zijn om uw kantoren schoon te maken, volgens uw behoeften en die van uw medewerkers. Het kan buiten de normale werktijden van uw medewerkers, ’s morgens of ’s avonds. Met een frequentie die is aangepast aan uw behoeften (een of meerdere keren per week), voor kwaliteitsdiensten die zijn aangepast aan uw behoeften, zoals het reinigen van vloeren (stofzuigen en wassen), werkoppervlakken en het ophalen van manden twee keer per week, het schoonmaken van kasten, rekken en ramen één keer per maand. Onze diensten omvatten ook het schoonmaken van de sanitaire voorzieningen en de keukenruimten die ter beschikking van uw medewerkers worden gesteld.

Het schoonmaken van winkels en boetieks

Wij komen tussenbeide in uw winkels en boetieks, in ruimtes die bestemd zijn voor klanten en personeel. Wij grijpen in buiten de openingstijden van de klant, ’s avonds of ’s morgens, wanneer het u uitkomt. Wij maken er een erezaak van om een onberispelijke netheid in uw verkoopruimtes te garanderen, bewust van het belang van deze service voor uw merkimago.

Reiniging van industrieterreinen

Ioanes heeft gekwalificeerd personeel om in te grijpen in de reiniging van industriële sites. Wij kunnen de reiniging van plaatsen die bestemd zijn voor industriële activiteiten uitvoeren, volgens gezamenlijk vastgestelde protocollen, zoals in de receptie, kantoor-, rust- en horecaruimtes, sanitaire voorzieningen en kleedkamers. Wij passen onze schema’s aan de behoeften van uw activiteit aan.

De reiniging van bouwplaatsen

Wij stellen ook een reinigingsactiviteit voor van de bouwplaatsen na de werken. Zodra de werkzaamheden op een bouwplaats zijn afgerond, of het nu gaat om een industrieterrein of een woningrenovatie, grijpen wij in zodat u onberispelijke terreinen aan uw klanten kunt leveren.

Neem contact met ons op en ontvang binnen 48 uur een antwoord

Onze beste tevredenheid is de tevredenheid van onze klanten. Wij doen alles wat mogelijk is, van het adviseren over de diensten die u moet leveren, tot het uitvoeren van onze diensten, om u een onberispelijke netheid te garanderen in uw werkruimtes, maar ook in uw verkoopruimtes. Onze beste ambassadeurs zijn onze trouwe klanten in de Brusselse regio. Doe mee, wij bestuderen uw wensen en bieden u een gratis offerte aan.


Verdiensten


Cliënt meer dan 1 jaar

Cliënt meer dan 1 jaar

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Regio ' s van de activiteit
Beoordelingen 

0 review van Ioanes

Bobex Score : %

Adres
Ioanes
Rue Charles Quint 93
1000 Wezembeek-Oppem, België
BTW: BE0888343618
Openingsuren
  • Maandag: 09:00 - 17:00
  • Dinsdag: 09:00 - 17:00
  • Woensdag: 09:00 - 17:00
  • Donderdag: 09:00 - 17:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .