Welkom Gazelec construct

Over ons


Gazelec construct is een bedrijf gespecialiseerd in verwarming en elektriciteit. Wij zijn experts in condensatieketels en centrale verwarming. Onze kantoren zijn gevestigd in Wezembeek-Oppem, wat ons in staat stelt om in Brussel en omgeving op te treden.

Doe een beroep op ons voor diverse diensten

Of u nu een vakman bent of een particulier, wij staan volledig tot uw beschikking voor het uitvoeren van uw verwarmings- en elektriciteitswerkzaamheden. Bij nieuwbouw of renovatie brengt ons team van enthousiastelingen zijn grondige kennis van de sector in de praktijk.

Condensatieketel

Condensatieketels zijn de meest energie-efficiënte ketels. In plaats van de verbrandingsproducten af te voeren, condenseren zij de aanwezige waterdamp om optimaal gebruik te maken van deze latente energie die vaak wordt verspild. Gazelec construct stelt u een team ter beschikking met een echte expertise in deze technologie. We kennen de verschillende modellen op de vingertoppen. Wij installeren uw condensatieketel en volgen hem tijdens zijn hele levensduur op: reparaties, vervanging van defecte onderdelen, diagnose, onderhoud… Een perfect werkende condensatieketel garandeert u energiebesparing.

Centrale verwarming

Gazelec construct kan u helpen met al uw centrale verwarming behoeften. Of het nu gaat om een nieuwbouw of een bestaande installatie, wij staan tot uw beschikking voor de installatie, het onderhoud en de reparatie van uw verwarmingsnet.

Wij zijn altijd bereid te luisteren naar uw bouwprojecten: aarzel niet om met ons te praten! Wij stellen onze ervaring tot uw beschikking om uw uitrusting te berekenen en te kiezen. Een centrale verwarmingsinstallatie die correct is gedimensioneerd en geïnstalleerd door onze teams, garandeert u jarenlang comfort.

Laat een installatie niet zonder onderhoud staan, met het risico dat slib zich ophoopt in uw radiatoren en dat de ketel zijn rendement verliest. Jaarlijks onderhoud wordt aanbevolen. Het zal u tijd, energie en geld besparen.

Elektrisch werk

Gazelec construct is ook een multidisciplinair bedrijf dat uw elektriciteitswerken verzorgt. Onze elektriciens werken in alle veiligheid om uw toestellen te installeren en aan te sluiten, maar ook om een defect toestel te herstellen en in te grijpen. Trekken van kabels, diagnose, installatie van radiatoren, aansluiting, enz. Deze dualiteit stelt ons in staat alle facetten van uw site tot in de puntjes uit te werken.

Neem contact met ons op en ontvang binnen 48 uur een antwoord

Kiezen voor Gazelec construct voor uw werk betekent kiezen voor professionaliteit en grondigheid. Wij staan bekend om de kwaliteit van ons werk en ons reactievermogen. Praat met ons over uw project: schattingen worden gratis opgesteld en een antwoord is gegarandeerd binnen 48 uur!


Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 6 maanden actief op het Bobex-netwerk.

Dit bedrijf is meer dan 6 maanden actief op het Bobex-netwerk.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Regio ' s van de activiteit
Beoordelingen 

0 review van Gazelec construct

Bobex Score : %

Adres
Gazelec construct
Rue de la Limite 166 Boîte 3
1970 Wezembeek-Oppem, België
BTW: BE0746.885.944
Openingsuren
  • Maandag: 09:00 - 17:00
  • Dinsdag: 09:00 - 17:00
  • Woensdag: 09:00 - 17:00
  • Donderdag: 09:00 - 17:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .