Welkom Gadeyne

Over ons


Ben je op zoek naar kantooruitrusting? Of moet je het eerder hebben van telecom & terminals? Dan zit je alvast op je plaats bij Gadeyne. Wij zorgen voor de noodzakelijke toebehoren in je kantoren in de vorm van multifunctionele printers en kopieermachines en nemen ook (de installatie van) telefooncentrales en VOIP-telefonie voor onze rekening.

Ons bedrijf is gelegen in Roeselare en we bedienen de regio’s West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen. Doorheen de jaren hebben we ons weten opwerken tot een gevestigde waarde in de sector.

Voor zijn diensten beroept Gadeyne zich uitsluitend op vakmensen. Verder is het essentieel dat ze de nodige ervaring kunnen voorleggen. Vakmanschap en ervaring zijn namelijk 2 pijlers die we hoog in het vaandel dragen.

Bovenop die pijlers zorgen we ervoor dat we ons op regelmatige basis bijscholen. Zo zijn we steeds mee met de nieuwste technieken en kunnen we nog betere diensten aanbieden.

Zijn er bepaalde zaken die onduidelijk blijven? Twijfel in dat geval niet om contact met ons op te nemen en een gratis offerte aan te vragen. Op die manier kunnen we samen bekijken wat de mogelijkheden zijn en werken we een oplossing op maat voor jou.


Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 5 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf is meer dan 5 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


Gadeyne biedt de volgende diensten aan: kantooruitrusting en telecom & terminals.

Onder kantooruitrusting mag je multifunctionele printers en kopieermachines verstaan. We hoeven je natuurlijk niet te vertellen dat kopieermachines tegenwoordig onmisbaar zijn op kantoor.

Uiteraard is het belangrijk om voor de juiste machine en het juiste merk te opteren. Wij helpen je maar wat graag om die belangrijke knopen door te hakken.

Waarom zou je voor een gewone printer gaan als je meteen een multifunctionele printer in huis kan halen? Printen, kopiëren, faxen en scannen en dat allemaal met 1 toestel: je zou haast gek zijn om dergelijk toestel links te laten liggen. Ook in dit geval staat Gadeyne je met plezier bij om de juiste keuze te maken in functie van je bedrijf.

Naast kantooruitrusting houden we ons bezig met telecom & terminals, meer bepaald met (de installatie van) telefooncentrales en VOIP-telefonie. Een telefooncentrale is al lang geen dure investering meer.

Dankzij de digitalisering ben je niet alleen goedkoper af, je geeft je bedrijf er eveneens een professioneler imago mee. Voor de installatie ervan kan je onze deskundige hulp inschakelen.

Besluiten doen we met VoIP-telefonie, voluit Voice over IP-telefonie. Bij dit type van telefonie betaal je tot 30% minder voor nationale oproepen en tot zelfs 60% minder voor internationale oproepen. Het vergt bovendien geen al te zware investering en de aantal gebruikte lijnen zijn eenvoudig uit te breiden.

Activiteiten


Regio ' s van de activiteit
Beoordelingen 

0 review van Gadeyne

Bobex Score : %

Adres
Gadeyne
Joe Englishstraat 50 B
8800 Roeselare, België
BTW: BE0445.708.169
Openingsuren
  • Maandag: 09:00 - 17:00
  • Dinsdag: 09:00 - 17:00
  • Woensdag: 09:00 - 17:00
  • Donderdag: 09:00 - 17:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .