Welkom Enervik Consulting

Over ons


Enervik Consulting is een bedrijf dat gespecialiseerd is in thuisaccu’s, maar ook in zonnepanelen. Deze nieuwe energiebronnen worden steeds populairder, maar moeten met precisie worden geïnstalleerd. Het personeel van dit bedrijf is gespecialiseerd op dit gebied en heeft de nodige ervaring om kwaliteitswerk te leveren. Dit bedrijf is actief in de regio Brussel.

Doe een beroep op ons voor diverse diensten

Activiteit 1: Huishoudelijke batterij

Als u een installatie van zonnepanelen wenst, is het absoluut noodzakelijk om ook een of meer huishoudelijke accu’s te installeren. Deze moeten echter van goede kwaliteit zijn en volgens de regels van de kunst zijn aangesloten om de energie van de zonnepanelen te kunnen ontvangen. In werkelijkheid is het immers de batterij of zijn het de batterijen die het elektrische circuit van uw huis voeden. Daarom is het noodzakelijk dat zij efficiënt zijn om lang mee te gaan. Wij garanderen een nauwkeurige installatie van de batterij om uw elektrische installatie te leveren.

Activiteit 2: Zonnepanelen

De installatie van zonnepanelen wordt steeds populairder. Het is waar dat het vele voordelen biedt, omdat het u in staat stelt uw elektrische installatie geheel of gedeeltelijk te leveren. Het is echter noodzakelijk dat deze installatie zeer goed wordt uitgevoerd en dat de geïnstalleerde zonnepanelen van kwaliteit zijn en lang meegaan. Of het nu op het dak van uw huis is, op uw land of anderszins, de zonnepanelen moeten een goede hellingshoek hebben, dus ze moeten nauwkeurig worden geïnstalleerd. Bovendien moeten alle verbindingen tussen de zonnepanelen en de accu of accu’s die ook op uw elektrische systeem zullen worden aangesloten, worden gemaakt. Tijdens de installatie kunnen er een paar verrassingen zijn. Jarenlang zijn wij allerlei situaties tegengekomen waardoor wij de ervaring hebben om een kwaliteitsinstallatie uit te voeren, zelfs wanneer zich moeilijkheden kunnen voordoen. Ons team is deskundig op het gebied van de installatie van fotovoltaïsche panelen en zal u graag helpen bij uw project.

Neem contact met ons op en ontvang binnen 48 uur een reactie

Dit bedrijf staat in de regio Brussel bekend om zijn kwaliteitswerk en de adviezen die het geeft voor het onderhoud van deze installatie. Deze onderneming deelt graag haar ervaring met haar klanten en is altijd bereid in te spelen op hun behoeften om deze installatie tot in de kleinste details uit te voeren. Als u geïnteresseerd bent in deze dienst, kunt u een gratis prijsopgave aanvragen.


Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 3 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf is meer dan 3 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Regio ' s van de activiteit
Adres
Enervik Consulting
Den Dreve 29
8720 Dentergem, België
BTW: BE0676 359 818
Openingsuren
  • Maandag: 09:00 - 17:00
  • Dinsdag: 09:00 - 17:00
  • Woensdag: 09:00 - 17:00
  • Donderdag: 09:00 - 17:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .